FX 8350 - HD 7950 Sistem kaç yıl gider?

FX 8350 - HD 7950 SİSTEM YENİ NESİL OYUNLAR İÇİN İYİMİ


  • Oy verenlerin toplamı
    24

Beachboys34

Hectopat
Katılım
19 Temmuz 2015
Mesajlar
204
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Anakart : M5A97 LE R20
Ekran Kartı :Sapphire HD 7950 (Referans)
İşlemci : FX 8350
Ram : 8 GB
Arkadaşlar sizce bu sistem kaç yıl gider ve hangı ayarlarda oynatır ? ( Fifa serisi - Cod Serisi - BF serisi -Gta Serisi )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde olan bir sistem ise bence değiştirmeyin. Eğer grafik manyağı değil iseniz 1 yıl daha çok rahat götürebilir. Sistem şu an elinizde mi yoksa alacak mısınız?
 
Benim eski sistemimle (8300 kullanıyordum) aynı neredeyse. Güncel oyunları 1080p çözünürlükte diğer ayarları sınırda tutarak rahatça oynayabiliyordum. Ekran kartının referans tasarım olması bir eksi sadece. Gürültü ve ısıdan dolayı uzun süre karta yüklendiğinde FPS düşüşleri yaşatabiliyor. Overclock yapabileceğin bir işlemcin var. Güzel bir sıvı soğutma ile overclock etsen seni 3-4 sene götürür. Ama ekran kartını seneye havalar ısınmadan değiştir derim :)
 
Sisteminiz 1 yıl daha rahat görürü sizi, FXAA' ya çok takmıyorsanız 2 yıl da götürebilir fakat ileride ekran kartı için revizyon gerekebilir. Sistem bileşenlerini komple değiştiricekseniz Intel tabanlı bir sistem toplamanızı da tavsiye ederim...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı