GTX 750 Ti Nasıldır?

Diğer hiç bir yorumu okumadım. Size GTX 750 Ti'ı şöyle anlatayım ; GTX 750 Ti Orta seviye oyuncunun ümididir bence. Maxwell mimarisinin ilk örneklerinden. Güç tüketimi çok düşük ve bu güce karşılık verdiği performans mükemmel. Maxwell mimarisinin bir "Spoiler"i gibi düşünebiliriz :) Alırsanız her oyunu oynatır 1080P Low-Ultra arasında oyundan oyuna göre değişir ama 1080P Kesinlikle oynatır her oyunu.
 
Aynı fiyata daha performanslı ya da az bir farkla daha kaliteli bir kart alabilir miyim düşüncesi var hala.

Ya da bir çılgınlık yapıp tüm maaşımı MSI R9 390 GAMING 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı buna yatırasım var :)
Kardeşim ne gereği var? R9 285 al o zaman az bir fark ödeyip. Yada Gtx 960 alabilirsin. Ultra takıntılı birisi olmadığını söylemişsin madem öyle niye bu kadar para veriyorsun ki? Yani ihtiyaçlarını belirleyip ona göre hareket etmen daha doğru olur. Paranı israf etme boşuna.
 
GTX 950 yakında ucuzluyacak diyorlar onu bekliyebilirsin. Ama illa alcam diyorsan GTX 960 ı tavsiye ederim. En azından Nvidia olsun. :)
 
750ti yerine yeni çıkmış olan gtx950 eğer amd istiyorsan r7 370 paranın sınırlarını zorlomak istiyorsan gtx960 öneririm. Saygılar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı