Bloodborne veya Witcher 3 Kadar İyi Bir RPG Önerisi

Waifu Impact

Kilopat
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
3.873
Makaleler
10
Çözümler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1526212193
Arkadaşlar dün Witcher 3'ü bitirdim. NG+ gelince tekrar oynayacağım. Oyunları PS4'te oynuyorum. Neyse başlıkta da yazdığı gibi bana gerçekten özenilmiş bir RPG oyunu önerebilir misiniz? Aslında RPG olması şart değil. Action/Adventure da olabilir. Oynadığım oyunları yazayım.
Fallout'un tüm serilerini oynadım.
The Witcher 2-3.
Demon's Souls, Dark Souls II, Bloodborne.
Shadow Of Mordor.
Dragon Age: İnquisition

Son olarak başlıkta ne kast ettiğimi yazayım. Mesela Bloodborne ile ne anlatmak istediğimi yazayım. Yüksek Texture detayları, mükemmel vuruş hissiyatı, gerçekten zorlayıcı bosslar, emek isteyen oynanış gibi gibi.

The Witcher 3 ile kast ettiğim şey ise gerçekten özenilmiş bir senaryo, uzun oynanış süresi, fena olmayan vuruş hissiyatı. Açıkçası Witcher 3'ün benim için en büyük olayı gerçekten harika bir senaryosu olması. Neyse kısaca en az bu 2 oyun kadar özene bezene hazırlanmış oyunlar önerebilirseniz sevinirim.

Not: Darksiders 2'yi hiç oynamadım. Acaba nasıl bir oyundur?
 
Dostum daha önceden de yazmıştım. Oynayabileceğin en iyi RPG'lerden biri Morrowind. Oyun eski, çok uzun, zor, grafikler pek parlak değil ve aşırı derece İngilizce istiyor. Nasıl anlatsam, o yazdığın tüm oyunlar Arapça olsa bile bir şekilde bitirebilirsin ama Morrowind'ı bitiremezsin. :) Oynayabilirsen pişman olmazsın ve emin ol o yazdığın oyunlardan bazılarına artık gerçek bir RPG diyemeyeceksin. :) Unutmadan çoğu kişi için ben de dahil serinin en iyi oyunudur Morrowind...

The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition Steam'de

Not: Morrowind'in Skyrim modu çıkaçak. Biz ölmeden çıkar umarım. :) Modun son video'su...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Şöyle iki sıkıntı var. Ben PS4'te oynuyorum bu ilk sıkıntı. İkinci sıkıntı ise oyunun vuruş hissiyatı harbiden kötü be. Bloodborne kadar iyi demiştim ya. Eh işte Bloodborne, Dark Souls II yani kısaca Souls oyunlarıyla öyle tanıştım. Arkadaşım zamanında bunu önermiş ve almıştım ama vuruş hissiyatı kötü olduğu için başka oyunlar aramaya başlamış ve o zamanlar PS3'e sahip olduğum için Demon's Souls almıştım. Mesela arkadaşım hala oynuyor bunu. Hatta sende oynuyorsan hala Steam nickini verebilirim.
 
Şu an kurulu değil. Save'i yedekledim hala bekliyorum. :D Evet vuruş kısmı sıkıntı seviye düşük olunca ya da yorgun olunca... Bu arada, imzan'da ki Casper ile çalışır o. :D
 
Aslında Arkham Knight alabilirim. Sanırım oynayacak şimdilik bir RPG yok. Witcher 3'ü ve Dark Souls II'yi NG+ ile tekrar oynarım sanırım. Neyse bakalım.
 
Aslında Dark Souls oynamamışsınız. Bence Steam'dan alın. 40-50 saate yakın oynanış süresi var. Ayrıca MGS 5: Phantom Pain yakında çıkıyor. Ne kadar RPG olmasa da önceki konulardan sevdiğinizi anladım. Arkham Knight yerine almayı düşünebilirsiniz.
 
Kaç 50 saat? :ROFL::ROFL: Oyun sararsa uzun süre oynanıyor. Dark Souls 2' de PVP gerçekten zevkli oluyor.
 

Dosya Ekleri

  • 2015-08-29.png
    2015-08-29.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 325
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı