i7 4790K & GTX 970 & GAMİNG 9 ACK sistem

Merhabalar. Yeni sistem topladım ve görsellerini sizinle paylaşmak istedim. HDD yüzünden bir aksaklık çıktı o yüzden oyun testleri yapamıyorum. Lakin en kısa zamanda eklemeye çalışırım. Bu arada sistemi toplarken bu rehber çok işime yaradı. Yeni sistem toplayacaklar izlemeli.
Haswell Refresh Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat

- İntel i7 4790K
- MSİ GTX 970
- G.Skill 16 GB DDR3 1600 Mhz Cl9
- MSİ Gaming 9 ACK
- Samsung 850 EVO 250 GB
- WD Black 2 TB
- Corsair h110
- Corsair obsidan 450D
- Cooler Master V850
- BenQ XL2420Z
- Razer Blackwidow Ultimate 2014
- Razer Deathadder Chroma
- Razer Kraken 7.1 Chroma
- Steelseries mouse pad
- Windows 8.1 64 bit Pro

1nnVqiU.jpg
8s85mYU.jpg
8urrQVz.jpg
9Hz8zOr.jpg
cPT5tWe.jpg
dHGKHkw.jpg
Fhv98WT.jpg
Fhv98WT.jpg
gIs0oiO.jpg
IsJW3Fi.jpg
j0eYZZa.jpg
jJsvT1F.jpg
NAgCSd7.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz olarak kullanmıyorum. Fakat kullansam çok severdim herhalde. Çünkü yazılanlara göre güçlü bir ağı var. Ses olarak zaten oldukça iyi. Gaming 7 ile aralarındaki en önemli fark Killer WI-FI. Onun dışında pek fark yok zaten. Tavsiyem Gaming 7'ye yönelmen olur. Zira Gaming 7 yeterli özelliklere sahip. Gaming 9 ACK biraz deluxe kalıyor.
 
Yaptığınız kablolama ve kurduğunuz sistem çok başarılı olmuş. Fakat bu benim topladığım ilk sistemdi. Ve kablolama yapmaya çalıştım fakat çok bir şey yapamadım. Bende kablolar bükülmesin zarar görmesin falan diyerek çoğunu aşağıda düz bir şekilde topladım. O yüzden göze pek hoş gözükmüyor maalesef. Sizde sormak istediğim soru ekstra fan için bir kablo mu aldınız ? Benim kasamın öndeki alt fanı çalışmıyor çünkü anakartta yer kalmadı.
 
@adn1925 Arka fan System Fan'a bağlı. Öndeki iki fan iki adet System Fan'a bağlı. 2 adet CPU fan boşta kalıyor. Üstteki iki fan ise pompanın çoğaltıcısına bağlı. 1 adet CPU fanda boşta. Radyatör fanlarının hızlarını Corsair Link programı ile kontrol edebiliyorum. Corsair H110'un pompasında fanlar için giriş olması gerekiyor. Dediğim gibi yaparsan öndeki fanı da bağlayabilirsin. Yada linkini atacağım çoğaltıcı kabloyu al.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı