MSI Z97 GAMING 5 vs Z97 PRO GAMER?

Dosya Ekleri

  • qq.jpg
    qq.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 311
@Silinen üye ; her iki anakart aynı yongasetine, PCIe ve USB/SATA desteğine sahip. Yani temel özellikleri hemen hemen aynı ama MSI'da ekstra olarak; Audio Boost 2, Killer Ethernet, USB Audio Power, XSplit Gamecaster, Guard-Pro, OC Genie 4, Click BIOS 4, Sound Blaster Cinema 2 ve Gaming Device Port gibi özellikler var. Eğer online oyun oynuyorsan Killer Ethernet çok işine yarayacaktır.
 
@Silinen üye şuan kullandığım bilgiyarda Killer Ethernet mevcut fakat hiçbir faydasını görmüyorum, sadece şişirilmiş reklamlardan ibaretler. Eğer oyun oynarken indirme yapmayacağını, ağı rahatsız eden programların kapalı olması gerektiğini biliyorsan Killer Ethernet falan yalan dostum. Zaten ülkemizde bize sunulan interneti yönetecek hiçbir şeye gerek yok çünkü bir uygulama internete abanırken diğerine ekmek kalmıyor, bu yüzden yönetilecek kadar kompleks bir ağ yok ortada :D.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı