"nVidia Kurulum Programı başarısız" sorunu

ErenTeke

Kilopat
Katılım
20 Aralık 2014
Mesajlar
297
Çözümler
1
Yer
İstanbul / Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarım
NVIDIA Geforce GT 520M
Windows 10 64bit

Henüz bugün orijinal Windows 7'den Windows 10'a yükselttim ve tüm güncelleştirmeleri bitirdim. Windows Update otomatik olarak NVIDIA GT 520M Driver adında bir güncelleştirme yükledi. Fakat sonrasında ne NVIDIA Denetim Masası açıldı ne de GeForce Experience geldi. Daha sonra DDU ile tüm NVIDIA güncelleştirmelerini kaldırdım ve elle tüm NVIDIA dosyalarını sildim. Ardından ekran kartı sürücüsünü online olarak sitesinden indirmek istedim. geforce.com/drivers adresinden son ekran kartı sürücümü arayıp en üsttekini indirdim(353.62-notebook-win10-64bit-international-whql). Kurulum da ise aşağıda ki hatayı aldım.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu mesaji gorunce siteye üye oldum. 1 ay once beni delirten bir sorun oldugundan yardımcı olmak istedim.
Benim basima geldiginde duu ile driver silip bastan kurmak mi dersin her seyi yaptim cozemedim sonrs windowsun icinden pc i sifirladim 3 saat bekledim gene olmadi. Microsoftun forumlarinda gezerken biosu default ayarlarina geri yukleyin diyordu onu yaptim düzeldi. Yani ugrasmadan once bios ayarlsrini geri yükle (exit sekmesinde load default setting)
 
Merhaba bu mesaji gorunce siteye üye oldum. 1 ay once beni delirten bir sorun oldugundan yardımcı olmak istedim.Benim basima geldiginde duu ile driver silip bastan kurmak mi dersin her seyi yaptim cozemedim sonrs windowsun icinden pc i sifirladim 3 saat bekledim gene olmadi. Microsoftun forumlarinda gezerken biosu default ayarlarina geri yukleyin diyordu onu yaptim düzeldi. Yani ugrasmadan once bios ayarlsrini geri yükle (exit sekmesinde load default setting)

Olacağını sanmıyorum ama deneyeceğim. Denedikten sonra tekrar yazarım.

Edit: Yaptım ama bu sefer Aygıt Yöneticisinde hiç gözükmüyor.

Tamam kardeşim DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar son sürücüyü kurdum oldu şimdi sağolasın valla ne zamandır bunla uğraşıyorum sayende çözdüm.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı