Uydunet nasıldır?

Neetmop

Kilopat
Katılım
27 Nisan 2015
Mesajlar
196
Yer
Nürnberg, Almanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar İstanbul, Florya semtinde oturuyorum. Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum fakat yeni modem alıp, taahhüt verme riskine girmeli miyim karar veremiyorum.
İstanbul'da olup da Uydunet kullananların yorumlarını bekliyorum.
Gece geç saatler dahil olmak üzere internet kopmaları yaşanıp yaşanmadığını, online oyunlar oynarken ping yükselmesi gibi sorunlar olup olmadığını merak ediyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)
 
Öncelikle uydunette hiçbir sıkıntı yok, sinek uçsa mesaj atıyorlar. Bakım, arıza, kota hepsinde mesaj atıyorlar. Diğerlerinde varmı bilmiyorum ama şiddetli yağmur yağarsa internet gitme noktasına geliyor yağmur bitince düzeliyor, yağmurun yağdığı gecede onarım yapılıyor bu yüzden internet gidebiliyor. Otomatik olarak modem kendini ayarlıyor, güncelleştirmeyi otomatik yapıyor. Mesala geçen yağmurda 2 saat internet yavaşladı, video izlenebiliyor ama ping yüksekti, gecede interneti kestiler onarım yaptılar. Şuanda ping sabit. 365 günde 5 gün sıkıntı olur oda yağmur yüzünden.
Gece geç saatler dahil olmak
Superonline tarifeye ek servislerin birinde gece 00.00 - 06.00 arası kota etkilemiyor.
49 liraya 25 mpbs fiber, 75 gb akk alırsın yanınada 10 liraya dediğim servisi alırsın, 59 liraya 25 mpbs sınırsız fiber olarak kullanırsın. Uydunet tam performans veriyor, 10 mpbs 9.50, 25 mpbs ise 24.50 mpbs ve 21 sabit ping. Uydunette hiç sıkıntı yaşamadık, şiddetli rüzgar ve şiddetli yağmur hariç. Onlarda 1 2 saate gideriliyor.

Türksat Uydu Haberleşme Kablo ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon
Yağmur kaynaklı arızalar ve hemen çözülüyor.

Uydunet fiyatıda çok uygun.

Uydunet modemide iyi değil, her yerde çekmiyor. Kablolu olarak kullanmanız gerekebilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı