Mac OS X BluetoothHCIController sorunu

Cloverden boot options gir -s -v yaz boot et sonra aşşağıdaki komutları yaz
mount -uw /
cd /System/Library/Extensions/
mkdir intel_back
mv AppleIntelHD* AppleIntelF* intel_back
touch ../ExtensionsReboot -v
reboot
 
Daha önce bu denendi yunusemre01 okumadan yazmışsınız.

Windows yanına mı kurulum yapmaya çalışıyorsun? TransMac hatalı yazmış olabilir. Boot dosyası kayıp gibi görünüyor zira. Ayrıca Chameleon bootloader seçiyorsun değil mi? Artık Niresh Yosemite 10.10.1 / Chameleon ile de olmuyorsa da bilemiyorum. Bir şeyler eksik yada hatalı.
Şunları tekrar gözden geçir.
BIOS ayarlarını Load Default yap. BIOS ayarlarında:
VT-D disable,
Secureboot= Disable,
FastBot= Disable,
xHCI Mode: Smart Auto
Boot Prio. UEFI & Legacy
Monitor bağlantını DVI yada HDMI olarak ayarla.


Sonunda Fake CPUID=0x0306A0 girerek sonunda yükleme ekranına kavuştum ama şuan daha yükleyemem yedeklemem gereken veriler var. Ama bir sorun daha sezdim o kadar ağır çalışıyor ki o yükleme ekranı mouse bile takılarak ilerliyor. Yükleme yaptıktan sonra durum nasıl olur acaba ? SSD ye kuracam Windowsuda feda edicem çünkü.
 
Ekran kartı sürücüleri olmadığı için öyledir. Kullandığın komut olan nv_disable=1 yüzünden GTX 750 kullanamazsın. Bu kartlar direk olarak OS X tarafından desteklenmiyor. Dolayısıyla kurulumda sorun çıkarmaması için bu komut kullanılıyor. Kurulumdan sonra bu komutu kaldırıp NVIDIA Web Driver kuracaksın.
Yosemite 10.10.5 için NVIDIA Web Driver Güncellemesi
 
Günlerce araştır dur sonra daha önce hiç kullanmadığım birşey keşfet 3-5 numara gir ve sorun çözülsün. Mac ayrı ama Pc' ye Mac yedirmek tamamen başka bir dünya. Neyse kurulumdan sonra bir screenshot atarım. İyi Geceler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı