Alınabilecek en iyi SSD ?

Tunahan Arslan

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben dizüstü bilgisayarıma ssd takmak istiyorum. Çok fazla inceleme yaptığınız için kafam karıştı. Hangi ssd markasını almalıyım ve neden onu almalıyım. Açıklarsanız çok sevinirim. 240-250 gb arasında düşünüyorum. @Recep Baltaş abi senden bi öneri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
CD sürücüyle pek işin yoksa oraya monte etme aparatı ile mevcut hdd nin yanına ek olarak sdd takabilirsin. CD sürücüyü çıkarıp yerine bir aparat ile sdd takılıyor. Aparat vatanbilgisayarda mevcut. bu şekilde 250 yerine 120lik hatta 60lık bile işini görecektir.
 
Samsung SSD alırsan yanında gelen Data Migration programı ile eski HDD den SSD ye klonlama yapabiliyorsun. Bunun haricinde klonlama yapabilen birçok program var bunlardan birini kullanabilirsin.
S-LINK SL-SSD9 SATA NOTEBOOK EKSTRA (9.5 m ) HDD YUVASI

S-LINK SL-SSD13 SATA NOTEBOOK EKSTRA (12.7 m ) HDD YUVASI

Bunların haricinde piyasada başka markaların ürünleri de var. Bir markanın çıkan dvd sürücü için hariciye çevirme aparatı da vardı yanılmıyorsam. Biraz araştırmayla bulabilirsin.
Akasa N.Stok Notebook Extra SATA HDD Yuvası

Dark StoreX Notebook SSD/HDD Yükseltme Kiti

Dark StoreX tam da dediğim ürün.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı