Galaxy Note 4 alınır mı?

mr.taha

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2015
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Note 4 almayı düşünüyorum. Ama aldığım zaman 2-3 sene kullanabilmek istiyorum. Ürün çıkalı bir sene oldu sizce hala alınabilir mi? Ayrıca ürüne alternatif olarak LG G4 düşünüyorum, sizin fikriniz nedir?
 
2 - 2,5 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. 2-3 sene rahatlıkla gidecek bir telefon. Zira taş gibi. Performansı da çok iyi.
LG G4 de düşünebilirsin. Aradaki farklılıkları kendine göre düşün. Mesela SPen.
 
Alınır tabii ki, niye alınmasın. Ama güncellemeleri çok hızlı alsın isterseniz Samsung'un hiçbir telefonunun güncelleme desteğinde inanılmaz bir hız göremezsiniz. Ama Note 4 çok güzel bir telefon, onu belirtmeliyim. Dayımda mevcut kendisi, bir süredir kullanıyor incelediğimde bu telefon olmuş dedim.
 
2 sene önce G2 kullanmıştım. Hala unutamıyorum istemeyerek ayrıldık yani aslında LG'ye de bir sempatim var.
G4'ü de atlamamanız gerektiğini düşünüyorum mağazada elinize alıp görün arkadaşımda kahverengi deri kapaklı olanı var kendisi memnun telefon gayet güzel her türlü 2 telefonda sizi pişman etmez. G4 de, Note 4 de sağlam telefonlar.
 
Bütçe buraya geldiğinde iş biraz tasarıma kayıyor. Bence deri kılıfa, SPen'e cihazların kaplamalarına, renklerine dikkat edin. Hoşunuza gideni alın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı