70-80 TL Klavye Önerisi

BigSmoke

Kilopat
Katılım
12 Mart 2015
Mesajlar
2.989
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
70-80 lira arası bütçem var arkadaşlar, bu fiyat aralığında -öncelikli tercihimiz Gaming olsun- klavye önerisi istiyorum.
 
Peki Zalman ZM-K300M hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve gerçek fiyatı nedir? Gittigidiyor'da 32 lira iken Hepsiburada'da 60 lira.
 
Zalman ZM-K300M' de güzel bir klavye görünümü filen hoş gayet iyi gerçek fiyatı hakkında benim de bir bilgim yok tüm sitelerde fiyatı farklı fakat bende size Logitech G103 Gaming klavyeyi öneririm bütçeniz varken bu klavyeyi almak daha mantıklı.
 
Fiyatına oranla çok güzel bir klavye şuan o klavyeyi kullanıyorum çok memnunum. Ama herkes markası nedeniyle pek tercih etmek istemiyorum bende onun için önermiyorum. Genellikle çoğu kişi bilindik marklar almak istiyor. İncelemem bulunuyor eğer kafanıza takılan bir şey olursa cevap yazarım.
Zalman ZM-K300M İnceleme
Eğer uyguna almak istersen burayı tercih et.
Zalman ZM-K300M Siyah USB Oyun Q Multimedia Klavye
 
Peki o fiyat farkı neden kaynaklanıyor? Yani 80 lira olupta hepsini harcaman yerine yeterli bir klavye alır diğer ihtiyaçlarıma bakarım.
 
Marka olmaması zaten ilk sebebi diğerleri ise bir kaç şeyden kaçınılmış olması. Yanlarda ki yardımcı tuşlar mesela. Bilekliğin kısa olması. Kablo kalitesi pek iyi olmaması bana göre. Birkaç neden var. İllaki markalı ve bileklik büyük istersen G103 al. Bunu alırsan diğer bileşenlere daha çok katkıda bulunabilirsin.
 
Dostum yanlış anladın :), K300M çok hoşuma gitti fakat kimi yerde 60 kimi yerde 40 iken GittiGidiyor ve İstanbul Bilişim'de 32 lira. Bu fiyat farkını merak ettim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı