2000 TL Civarı Laptop Tavsiye

Şanssızlıklar her zaman olur, baktığın diğer ürünler için de aynı şey geçerli.

Tabiki haklısınız tüm seçenekleri değerlendirerek karar vermeye çalışıyorum. X550JX tam olarak istediğim özelliklerde ilk aldığım laptop ayarında. Tavsiyeleri değerlendirmeye çalışıyorum. X serisi sorunlu bir seriymiş gibi bir izlenim oluştu bende. X550JK modelini aldığım yer başka bir müşterisinin de o modelde sorun yaşadığını söylemesi bunda etken. Netten baktığımda da sorun yaşayanlar var gibi tabi ki bu herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmiyor. Fakat insanın karar vermesine etki ediyor. Henüz karar veremedim araştırmaya devam ediyorum. Para iadesi yapılana kadar bekleyeceğim yenisini almak için. Karar vermek için biraz daha zamanım var.
 
Evet kullanıyorum çok memmunum.

Her hangi bir sorun yaşattı mı size? X serisinde sorun yaşayan çok gibi bir izlenim oluştu bende. Kendim de X550JK ile sorun yaşadığım için tekrar sorun yaşamaktan korkuyorum. Tek tereddüt yaşatan nokta bu onun dışında kesinlikle ilk tercihim olur. Özellikleri çok iyi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı