Bronzdan Gümüşten Çıkamayana Çare Yeni Garen

46635

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2015
Mesajlar
240
Fazla söze gerek yokki. Garen OP.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bir hero'yu OP yapan o metaya olan uyumudur. Bir Süper Moderatörden böyle bir yorum görmek çok garip.. Yorick hala OP sayılamaz çünkü metaya olan uyumu sıfırın altındadır. Fakat Garen şu an en yeteneksiz oyuncunun elinde bile iş görür. Bu bahsettiğiniz olay metadan asla düşmeyen fakat hiç de kolay olmayan şampiyonlar için geçerlidir. Örneğin Zed, Yasuo ve Azir. İşte bu tür şampiyonlar profesyonellerinin elinde OP olurlar. Fakat genel anlamda bir heroyu OP yapan en başta dediğim gibi metaya olan uyumudur.
 
Yorick oyundaki en güçlü şampiyonlardandır aslında. Bunun sebebi ise Yorick' i öldürmek onun gücünü sona erdirmiyor. Yorick ilerleyen oyunda güçsüzleşen bir şampiyon olarak bilinir ancak tamamen tank kastığında kendi takımının taşıyıcısına ultisini atması oyunun seyrini değiştirebilir. Ayrıca bir şampiyon belli şampiyonlara karşı güçlüdür. Yani bir şampiyon her şampiyonu ezecek güçte değildir. 250 oyun Garen' im var ve Riven, Jarvan, Irelia ve Vladimir gibi şampiyonlar Garen' in karşısında çok zayıf kalıyor. Metada Garen yok ancak soloq ve duoq oyunlarda çok güçlü olduğu için tercih ediliyor. Zaten Garen ile en fazla Master seviyesine çıkılır daha üste çıkmak için alan etkili yada bol cc' li şampiyonlar tercih edilmeli.
 
Diamond liginde sık sık banlanan şampiyonlardan biri. Resmen ölmüyor. Ve can yenilenmesi gerçekten çok hızlı. 10-15 saniye içinde 600-700 can yenilediğine şahit oldum. Cidden nerf yakın.
 
O şu bu boşverin. Adc lucian, catliyn jungda gragas. zigs midde le blanc, eko oynamasını bilen varsa dereceli atalım. Neden bunlar derseniz bronzda bu adamları oynayacak op olacak çok nadir çıkar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı