iPhone 5c için Powerbank tavsiyesi

bepo-ms

Kilopat
Katılım
1 Ağustos 2014
Mesajlar
458
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar iPhone 5c için bataryaya zarar vermeyecek ortalama bir şey önerir misiniz? Çok pahalı olmasın lütfen. Bir de şu çok ucuza yüksek mAH'lı powerbank'ler var bunlar bataryaya ne kadar zarar verir?
 
Tp-link'in 10400 mah'lik bir powerbankini kullaniyorum 1 seneye yakindir. 100tl gibi bir fiyata almistim. Kesinlikle tavsiye ederim boyutu biraz buyuk ama kapasitesine gore kucuk bile denebilir.
 
O kadar yüksek depolama fazla gibi. 5c'nin zaten çok az bir bataryası var. İdareten ucuz bir şey bakıyorum 100 TL gereksiz pahalı diye düşünüyorum.
 
Powerbank'ı kullanış amacınıza bağlı bence. Eğer uzun günler süren kamp vs gibi şeyler yapıyorsanız yüksek mA değerine sahip ürünleri tercih etmeniz gerek. Fakat günü kurtarmak için yanımda bulunsun lazım olursa takarım diyorsanız bataryanızı 1-2 kez tam dolduracak kapasiteli ürünler işinizi görecektir.
 
Marka olarak Xiaomi tavsiyemdir. 10400 mAh olanı işinizi fazlasıyla görür. Ayrıca telefonunuzda günü kurtarmanızı sağlayan cihazın da şarj edilmesi gerek ve bunu her gece tekrar etmek zor olacaktır. Yerinizde olsam 10400 mAh'lık bir cihaz alırım, kendi tek şarjı ile cihazıma 2-3 günden fazla katkı sağlaması için yanımda bulundururum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı