Asus N550JK Yosemite Ekran Kartı Tanıtma Sorunu

Ahmet Emin AYDIN

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2015
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar, uzun zamandır uğraştığım fakat bugün başarabildiğim Yosemite kurulumu için Technopat'a sevgiler. Şimdiki sorunum Intel ekran kartını ekleyemiyorum, 7mb görünüyor. Dual Boot UEFI Mavericks ve Windows adlı videodaki gibi clover configurator programı ile kodları falan yazıyorum. Sonra kaydet diyorum dosya kaydediliyor çıkıyorum fakat tekrar girdiğimde kaydedilmemiş oluyor. Sonra biraz baktım burada birileri sormuş ve kaydettiğin dosyayı efi klosöründeki ile değiştir demişler. Onu da yaptım yine de kaydedilmedi. Sonra programı açtım dosyayı sürükledim kaydet dedim kapatırken hata alıyorum cancel dersem olmuyor diğerine tıklarsam kapanıyor ama kaydedilmiyor. Bunu da çözümün sonunda söylemişsiniz hata alabilirsin diye ben bu ekran kartını nasıl yüklerim? Diğer türlü kasıyor anlamı yok. :( Yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bilgilerini ve kurulum yöntemini paylaş.
Abi başka hesaptan yazıyorum.
PC: Asus n550jk
16gb ram
Intel i7 4700hq
GTX 850m
Intel graphics tam bilmiyorum. 4000' lerde olması lazım.
Program yazdığım kodları kaydetse çıkıp girince yok oluyor ve Mac' i açarken her seferinde Clover Settings' ten Intel i kaldırıp bir şey seçmek gerekiyor. Bunları geçtim kurulumu Clover ile rehberdeki gibi yaptım. USB' ye RAW' ı yazdım. NVIDIA ile başlayan kext' leri sildim sonra yine kuramadım. Sonra kernel dışındakileri kext' leri sildim. Sonra kurulum yapabildim ama ekran kartı olmayıncada kasıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı