Şarjı giden notebook açılmama sorunu

xenia

Kilopat
Katılım
29 Eylül 2013
Mesajlar
1.284
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim bilgisayarın pilinde sorun vardı. Pili takınca şarj olmuyor açılmıyordu bilgisayar. Bende pilsiz oynuyordum. Neyse bir gün ev süpürücez diye şarjı çektiLer bilgisayar kapandı. Sonra geri açtım açıldıktan 20 saniye sonra çat diye kapandı. Baktım şarjın bilgisAyara takılan ucu çıkmış geri takayım dedim ama olmadı. Takıyorum ama sanki boşta gibi yarısı geri çıkıyor. Sanki başka bilgisayarın şarjı küçük geliyor gibi. Bir anda oldu nedeni nedir acaba? Bu arada telefondan yazıyorum hatam varsa affola.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün denedim bayağı bastırınca açıldı bırakınca geri yarısı çıktı kapandı bilgisayar bir anda olan bir şey. Garantisi çoktan bitti. Göndermem biraz zor maddi durumdan fazla fiyat çıkarsa veremem.
 
Ya bilgisayarın ahı gitti vahı kaldı şöyle 1 yıl idare etse yeterdi. Bir anda oldu ne olduysa artık. Hani bir şey falan kırılsa çat falan eder. Bilgisayar açıldı ve kapandı sonra açamadım bir daha. Bakalım bir fiyat soralım of ya.
 
O kadar riske giremem zaten durum yok hemde beceremem bilgisayarı açarken tornavidayı analarta sokuyordum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı