Yosemite GTX980TI, Creative Z serisi kart sorunu

MOSAD

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.
Sistem özelliklerim şu şekilde; I scored P43425 in 3DMark Vantage Performance

PC'mde 2 adet ssd var ve birinde win10 kurulu. Diğerinede sıfırdan yosemite kurdum tertemiz şekilde fakat tüm uğraşlarıma rağmen istediğim sonucu alamadım.

Nvidia GTX980Ti ekran kartım var ve hiç bir şekilde tanıtamadım yosemiteye. Aynı şekilde ses kartımda olmadı.
Bir çok kaynak olmasına rağmen çok sıkıntılar yaşadım. Clover kurdum fakat usbsiz seçme ekranı geldiği halde tıkladığımda sürekli resetleniyor makina.

Bu sorunlarıma yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?
 
Clover sorunu neden kaynaklanır acaba? Seçeneğe girdiğimde elma logosu dolarken yarısındayken resetleniyor pc. USB ile açınca sıkıntı yok.
 
HDD / EFI içinde kullandığın Config hatalı olabilir. Yine aynı şekilde kext eksiktir, EFI / driver eksik kurulmuştur. Bunları USB' deki dosyalar ile karşılaştır. Eksik olanları USB ' den Sistem / EFI içine kopyala.
 
Config.plist editlemek için clover configuration mu kullanılıyor acaba? nvidia_drv=1 komutunu nereden işaretleyeceğim yani? Kusura bakmayın böyle soruyorum ama pc karşısında değilim 2 gündür bakmadan soruyorum, kurulumda bir sürprizle karşılaşmamak için peşin peşin soruyorum :)
 
Config.plist editlemek için clover configuration mu kullanılıyor acaba?
Evet.
nvidia_drv=1 komutunu nereden işaretleyeceğim yani?
Screen Shot 2015-09-03 at 21.23.41.png
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı