9800 GT Sistemde Hangi Parçalar Değişmeli?

rustucan

Hectopat
Katılım
13 Haziran 2015
Mesajlar
25
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Nvidia Geforce 9800 GT, 2 GB RAM ve İntel Pentium işlemcim var. Sadece CS:GO oynuyorum. Sizce işlemciyi mi yükseltmeliyim, RAM'i mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu sistemde çok büyük fark yaratıcak değişiklik yapamazsın, komple sistemi yenilemen daha sağlıklı olacaktır.
Birde kullandığın sistemin tüm özelliklerini yazarsan daha açıklayıcı bilgiler verilebilir. PSU, Anakart modeli vb.
 
Sistemdeki RAM'in aynısından bir adet daha alıp 4 GB'a tamamlayabilirsin. Ekran kartını R7 240 ile değiştirebilirsin. Daha fazla masraf yapmanı tavsiye etmem. Ölüyü diriltmeye çalışmış olursun.
 
Sadece CS: GO oynuyorsan 2GB RAM daha eklemen yeterli. CS: GO zaten hafif bir oyun.

Ölüyü diriltmeye çalışmış olursun.

Ölü demek biraz kaba değil mi? Sistemi bana göre ölü değil. Pentium 4 641 + 7100 GS ile TF2 oynamışlığım var 720p'de. Gayet de akıcıydı. Bütçesi olmayanlar da var burada. Herkes Skylake kullanmıyor :)
 
@Tuna Yücer Sert bir dil kullanmamın sebebi; arkadaşı yanlış yöneltecek yorumların önüne geçmek istememdir. Bu işlemciye R7 240'dan yüksek bir ekran kartı takmak gereksiz olacaktır. İşlemci darboğazı söz konusu olacağı için. Yukarıdaki mesajımda belirttiğim takviyeler ile bu sistem uzun yıllar daha free to play oyunlarda ve internet-film deneyiminde tatmin edici performans verecektir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı