Başarı Hikayesi: Kilo Vermek

Katılım
24 Şubat 2015
Mesajlar
257
Makaleler
2
Ramazanın ilk günü kilom 97, arada 99 oluyordu.
Ramazanın son günü 93.3 olmuşum.
Şuan 87 kiloya düştüm. Sadece 1 ay gibi bi sürede 6.3 kilo vermişim. 2 ayda da 12 kilo neredeyse. Hiçbir diyet yapmadan, geceleri yemek yiyerek, çikolata pizza yiyerek verdim. Tek yaptığım sabah yürüyüş ardından denize girmek (Bu sabah sporunu sadece ilk 1 hafta yaptım) ardından kahvaltı 1 dilim ekmek ile (Zaten sabah spor yaptığınız için canınız yemek istemiyor) ara öğünde kahva yanında çikolata vs.. sonra yine deniz ve akşam yemeği. Akşam ekmek yemiyordum veya yersem 1 dilim.
İlk hafta zorlandım biraz ekmeksiz falan diye ama şuan çook rahatım ekmek lafını duydummu bi çekiliyorum artık.
ÖNEMLİ NOT:
Coca Cola Zero’da 0.5 kalori yazmasına bakmayın. Normal Coca Cola’dan daha fazla kalorisi var. Pankreasımız onun içindeki maddeleri şeker olarak algılıyor ve birşey üretiyordu. O kalori işte. 0.5 kalori vücuda girmemiş normal hali olarak. Zero’da şeker olmadığı için tok hissi de vermiyor. O yüzden normal için içecekseniz. En azından doyma hissi gelir.
Başarı özeti:
*Çevremin, insanların bakış açısı değişti.
*Bu gün Tshirt alırken M beden denedim ve oldu. En son ortaokulda M beden giymiştim kısa süreliğine.
*32 beden pantalon giyebildim, aldım.
(Son 1 haftadır evdeyim artık spor yok bilgisayar başındayım, ders çalışıyorum sınava hazırlık. PC, ders başında tost çikolata yemeye devam ediyorum. Ona rağmen şuanki kilom 87. Belki siz spora devam eder ve hiç çikolata yemezseniz 20 kilo rahat verirsiniz. GECE YEMEMEK ÖNEMLİ.
 
Peki nasıl kilo alınırı da anlatır mısın :)
Fast food :) Hazır gıda ürünleri.

Kardeşim okurken çok akıcı oldu bir çırpıda okudum resmen. Bazı şeylere dikkat edip istikrarlı devam ettiğin için bu başarıya ulaşmışsın bu konud istikrarından dolayı seni tebrik etmek gerekir. Herkez de aynı sonuç olur mu bilmem ama ekmeği kesmek, geceleri yemek yememek ve yürüyüş çok etkili herkez için.
 
BilgisayarKurdu
Bu konu hakkında bende bir başlık açmıştım ve çözümü buldum.
Eğer gerçekten günde 5 öğün yersen rahat bir şekilde 1 ayda 5 kilo alabilirsin.
Bu kurala uyarak 40 günde 61 kilodan 66 kiloya yükseldim ama şuan düzensiz yemediğim için tekrar 64 lere düştüm.
 
BilgisayarKurdu
Ürün kullanmaya gerek yok eğer genetik ve hastalığınız yoksa 1 ay 2 ay en kötü 3 ay da alınırsın 6-7 kilo yeterki düzenli ye kalorili yemekler ye.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı