BENQ GL2460 Kullanıcı İncelemesi

Selamun aleykum. Bu incelemede 13.08.2015 tarihinde sipariş verdiğim ve 15.08.2015 tarihinde elime geçen BENQ GL2460 model monitörü inceleyeceğim. İncelemeyi geç yaptığım için kusura bakmayın biraz kullandıktan sonra incelemeyi yazsam daha iyi olur diye düşündüm. İnceleme başlıyor.

Resmi üretici sitesinde teknik özelliklere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ANAHTAR ÖZELLİKLER:

+24" olması
+Full HD çözünürlük
+Flicker-Free ekran
+2ms (GTG) tepki süresi
+Senseye teknolojisi (düşük mavi ışık)

-IPS olmaması (LED-LCD)
-Tepki süresi 1ms olabilirdi

Kutu açılımı:

Kutu içeriği gayet standart. Monitörün kendisi, güç adaptörü, VGA bağlantısı, garanti belgesi ve ayakları çıkıyor kutudan. Normal bir kutulanma ile karşılaştım. Monitörü çıkarırken biraz zorlandım hatta ama bunu kutulanmadaki bir eksik olarak görmüyorum şahsen monitör büyük zaten olacak o kadar.

Fotoğraflar:
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
5.5.jpg
6.jpg


Son kullanıcı yorumu:

Şahsen monitörden son derece memnun kaldım. Webdenal.com'a hızlı kargolama için teşekkür ediyorum ürün 2 gün içinde elime geçti. 450 TL'ye 24" Full HD ve tepki süresi 2ms (GTG) olan başka monitör yok sanırım. Tam bir f/p ürünü geldi bana. Ekran fazla parlak o başta sıkıntı oldu benim için. IPS panel olmamasına rağmen yine de farklı açılardan baktığınızda görüntü kaybı o kadar da fazla değil. Şahsen çok memnunum herkese tavsiye ederim. Bunun yanında düşük mavi ışık ve bir ton görüntüleme modu da cabası :)
 
Bence doğru bir seçim yapmışsınız. Fiyatına oranla çok güzel bir monitör eğer çoğunlukla FPS tarzı oyun oynuyorsan bu fiyattaki en doğru seçimlerden birini yapmışsın. Güneş monitöre vurduğunda görüntü kaybı çok oluyor mu? Hayırlı olsun.
 
Kullanıcı arkadaşa katılıyorum benimki de HDMI olmayan modeli. Gayet memnunum yani. Tabii bir BlackEqualizer falan olsa fena olmazdı ama bu bile bu fiyata gayet yeterli. İnsan beklentilerini bilince alacağı ürüne nokta atışı yapabiliyor. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
 
Uzun aradan sonra yazmam gerektiğini düşündüm. Monitörün paneli camdan güneş vurduğunda görülmüyor değil ama rahatsız ediyor oyun oynarken. Sadece belirtmek istedim.
 
Konuyu canlandıracağım ama kusura bakmayın. Bende de bu monitör var, acaba kendisiyle birlikte gelen dvd den herhangi bir driver kuruyor muyuz ? Eğer kuruluyor ise bunun performansa bir etkisi var mı acaba? Teşekkürler. @Ali Yekta Dönmez
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı