Rezilliğin Diğer Adı TTNET

Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
15.003
Makaleler
35
Çözümler
72
2 haftadır olmayan bir internet. TTNET müşteri hizmetleri arıza kaydı alıp defalarca test etmekten başka bir işe yaramıyor. Sorun yer altındaki plastik kablodan olduğu tespit edildi sonunda. Turk Telekom'a gittiğimde de üslup biçimleri bile düzgün olmayan ve bilgisiz kişilerle sorunun çözümünü beklemeye çalışıyorum. Yer altındaki kablolardan olduğunu daha önceden bir başka çalışan ve müşteri hizmetleri söylemesine rağmen kabul etmeyen cahilleri içinde barındıran bu TTNET. Sözde onların görevi değilmiş kabloları düzeltmek, ben mi kabloları onarayım dedim.

TTNET bayisine gittiğimde 1 ay sonra gelir, isterseniz aboneliği sonlandırın dedi. Müşteri hizmetlerini aradım kapatmak istiyorum dedim internete giremediğimi belirttim. Size şu indirimi uygulayayım dedi. Giremedikten sonra indirimi ne yapayım ?

Vodafone bayisine gittim o da telekom altyapısını kullanmakta.

Technopat da dahil tüm işlerim aksadı bu TTNET yüzünden. Ayrıca bulunduğum bölgede başka internet servis sağlayıcıları yok.

Paramızla rezil oluyoruz.
 
Ben Vodafone SuperNet Adsl kullanıyorum. Hattım 16 Mbps ama en fazla 10 Mbps görebiliyorum. Sanırım altyapıdan ve oturduğumuz binadan kaynaklanıyor. Yine de TTNet'in 5 Mbps'inden iyidir.
 
Öncelikle geçmiş olsun. Geçen sene taşınmıştık 7 ay boyunca interneti bağlatmadı ttnet alt yapısı yokmuş. Alt yapıyı bikaç saatte kazdılar kabloları felan koymaları 4 saati geçmedi bütün iş ama 7 ay getirmediler. 16 Mbs de 13ü geçmiyor biraz kablolardan ve kabloların merkezine olan uzaklıktan dolayı oluyor hız düşüşü.
 
Halinize şükürler edin resme bakın zaten şükredersiniz 2007 senesinden beri aşındırmadığım kapı kalmadı sırayla tüm operatörleri dolaştım ikamet ettiğim muhitin altyapısı 1984 yılında yapılmış benden başka şikayet eden yokmuş o yüzden boş yere yatırım yapamazlarmış
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    60,9 KB · Görüntüleme: 433
Bizim burada Flyfiber diye bir firma var. 5 aydır kullanıyorum bakım dışında sıkıntı yaşamadım. 8 Mbs+ Akksiz 50 TL ödüyoruz .Türk Telekom alt yapısı kullanmıyorlar. Sizin oturduğunuz yerde varsa bence görüşün. Bu da linki http://www.flyfiber.com.tr/.
 
TurkNet'e sordunuz mu? (Geçmeği düşünüyorsanız tabi)

TtNet'ten ben de çok çektim zamanında. (Güya 16 Mbp/s hız sunuyorlardı ancak benim aldığım; max 5-6 Mbp/s idi.)
Aynı altyapıyı kullanan TurkNet'e geçeli yaklaşık 4-5 ay oldu, bana sunulan 16 Mbp/s hızı kotam bitene kadar sorunsuz alıyorum.

Ayrıca önceden 1080p ve üstü videoları izlemek pek mümkün değildi (özellikle akşam saatlerinde) ama şimdi öyle bir sorunum yok.
TurkNet ile bir görüşün bence.
Ayrıca TtNetten daha uygun fiyatlı, 100 GB AKN yalın; 50 TL ödüyorum.
 
Bize fiber dediler. İlk yıl 55 ikinci yıl 65. 1 yılı doldurmak üzereyiz. Gel gör ki 1080 pixelin üzerinde video izleyemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı