1500 TL Telefon Önerisi

  • Konuyu başlatan OE06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1B
Arkadaşlar bütçeyi biraz arttırıp LG G4 düşünüyorum. Çok iyi telefon biliyorum fakat sizce versiim paraya değer bir telefon mu G4?
 
İkinci el temiz garantili htc one m8 almani öneririm .z2 s5 g3 kullandım en iyisi. M8 s5 iyi değil plastik yığını hız yavaş toucwiz den dolayı .g3 ısınıyor şarj az gidiyor kronik çatlama sorunu var cihaz 2k olduğu için snapdragon 801 kaldırmıyor yavaş çalışıyor menü ye zor giriyor .en stabil en hızlı htc one m8 tek kusuru arka kamera ama normal güzel çekiyor kötü değil o kadar .çok .net veriyor ama detaylari iyi göstermiyor .on kamera s6dan bile daha iyi su an kullandığım cihazların hepsinden iyi on kamerası .alacak san temiz garantili ikinci el m8 al.sıfır o kadar para vermeyin lg piyasa yok sony de çok düşüyor .htc apple iyi gidiyor .ekran sorun değilse 5s de güzel .ama m8 ses kasa alüminyum %90 alüminyum çok süper almani öneririm .
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı