Mavi Ekran "Memory management" Hatası

AlırımKünyeni

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı 1 ay önce topladım. O zamandan beri ara ara bilgisayar açılırken mavi ekran hataları verip kapanıyordu bilgisayar.
"Memory management, page fault in nonpaged area" hatalarını alıyorum. RAM arızası olabilir dendiği için ramtest86 testi yaptım ve hata çıkmadı. Sorun nedir yardımınızı bekliyorum.
 
Bios'u güncelledim, Msi ve İntelin saçma programlarını kaldırdım, diğer programları da güncelledim. O zamandan beri hala aynı hatayı almaya devam ediyorum.
MSI tüm programlarını kaldırın. Realtek sürücünü güncelle. Kıller sürücünü güncelle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi'ın global sitesine girdiğimde Türkiye sitesinden farklı olarak birçok programın daha güncel versiyonunu buldum ve Killer'i güncelledim. Bios içinde daha güncel sürümü buldum global sitede fakat onu yükleyemedim. Bu program bilgisayarınızda çalışmaz gibisinden uyumluluk hatası verdi (Doğru bios update indirdiğime eminim patch note'larında modele baktım). Acaba onu nasıl yükleyebilirim? @Murat5038
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı