500 TL Oyuncu kulaklığı ve oyuncu faresi önerisi

musbelive

Hectopat
Katılım
13 Haziran 2015
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 500 TL param var kulaklık ve fare alacağım. Yalnız farenin kablosuz olmasını istiyorum. Çünkü bilgisayarım laptop ve kablolu şeyleri sevmiyorum. Kulaklığımın da kablosuz olmasını isterdim ama o zaman fiyat çok artıyor. Neyse kulaklığın da USB olmamasını istiyorum, yani başka bir şeye kolaylıkla takabileyim kulaklığı. Önerileriniz nelerdir ? Benim için önce tasarım önemlidir bunu da belirtmek isterim. Umarım yardımcı olursunuz iyi forumlar :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kingston Hyperx Cloud 2(250-300 TL) ve Steelseries Rival(200 TL) tavsiye ederim. Birde mouse pad almalısın. Steelseries Qck olabilir o da. Oyun için kablosuz kullanmanı tavsiye etmem ama sen bilirsin.
 
Bana göre kablosuz fareler ne kadar oyuncu faresi denilse de değildir. Çünkü gerçek oyuncular için gerçek istek düşük gecikme süreleridir. Bu yüzden kabloluya yönelmeniz daha iyi olacaktır. Kablolardan çok korkuyorsanız kablo tutucu alabilirsiniz.
 
İlk önce kablosuz mouseların performansı düşük olduğu için pek önermem

Mouse Önerilerim: Logitech G502 Logitech G502 Proteus Spectrum RGB ayarlanabilir oyun mouse’u
Ya da Razer Deathadder Chroma ( resmi sitesinden bulamadım )


Kulaklık olarak pek bir şey öneremem ama ben şuanki kulaklığımdan memnunum ama belki diğer kulaklıklar daha kalitelidir

Kulaklığım: Razer Kraken 7.1 Chroma https://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-kraken-71-v2
Link Razer Kraken 7.1 Chroma'nın değildir bu V2'nindir.Gerçek linki bulamadım ama görüntüsü dışında bir değişiklik yoktur.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı