Galaxy Note Edge Alınır mı?

BlackBelt

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
460
Makaleler
4
Yer
İstanbul/Kadıköy
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar. Bir tanıdığımda Galaxy Note Edge var ve bana satmayı düşünüyor. Ürün sıfır kutusu ve faturası duruyor, 1 yıl Samsung Türkiye garantisi var, tertemiz ve siyah renkte. Fiyat ise 1400₺. Açıkçası ben tasarımını beğeniyorum ve almayı düşünüyorum. Görüşleriniz nelerdir? Forumda bu telefonu kullanan varsa onların da görüşlerini almak isterim. :)
 
Fiyat bana da fazla geldi kendisiyle pazarlık yapacağımı ona belirttim 1200₺ civarına alacağım büyük ihtimalle. Bu arada cihaz 2 haftalık. Kendisi S6 Edge Plus aldığı için bunu bana satacak.

Kendisiyle telefonda konuştum az evvel. Bana 2200₺ ye aldığını ve sana en son bu kadar olur dedi. 2 haftalık cihaz faturasını da gördüm. Bu fiyata alacağım büyük ihtimalle.
 
Performans önemli ise Note 4 (Exynos) almanızı öneririm. Note 4 ve Note Edge sahibi olarak Note Edge'in Note 4 (Exynos) modeline göre daha yavaş olduğunu söylemeliyim. Edge ekranı ise desteklenmediği için maalesef 1 haftalık hevesten sonra işlevsiz kalıyor. Destekleyen uygulama sayısı bir elin parmaklarını zor geçiyor. Şu anki telefonunuz daha alt bir modelse memnun kalırsınız.

Note Edge tabii ki iyi bir cihaz ama Note 4'e göre kıyasladım.
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Şu an elimde 1250₺ var. Fiyatı ve şekli hoşuma gittiği için almayı düşünüyorum. Bu teklif karşıma çıkana kadar S6 almayı düşünüyordum. Biraz daha düşünüp karar vereceğim.

1250₺ye cihazı satın aldım. 3 gün içerisinde elime geçecek. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı