İOS 9 güncelleme Bilinmeyen bir hata oluştu -1 sorunu

Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
27.247
Makaleler
57
Çözümler
496
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonumda İOS 9.1 beta kuruluydu. İtunes üzerinden İOS 9'a güncellerken hata alıyorumve güncellenmiyor ve telefon artık hiç bir şekilde açılmıyor. Açılınca Itunes yazıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim ?
Resim:
1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın için Restore dosyasını dışardan indir. Windows Update sürücü güncellemelerini devre dışı bırak ve cihazını recovery moda alıp iTunes Store'a bağla. İndirmiş olduğun Restore dosyasını iTunes üzerinden yeniden yükle.
 
Hocam Google'den redsnow programını indirin ve recovery fix tıklayarak moddan çıkın. İTunnes son sürümüne güncelleyin ve telefon modeline bağlı olarak IOS 9.0.1 indirin. İTunnes telefonunuzu görmesi lazım ve Shift+geri yükle tıklayarak, indirdiğiniz İPSW gösterin ve tamam diyin. Bu şekilde hal olması lazım. Eyer ki recovery moddan çıkarsa saten önceden güncelleme yaptığınız için açılabilir de telefonunuz. Bunları uygulayın ve geri dönüş yaparak tekrar yazım yardımcı olırum.
 
Güzel İTunnes görmesi çok güzel, şimdi yapmanız gereken orjinal bir kablo bulmanız ve farklı bir usb portu kullanın. İTunnes son sürüme güncellemeyi unutmayın ve tekrar dan sormak istiyorum, İTunnes telefonunuzu şuan da bile görüyor mu? Yani geri yükle veya güncelle tuşları aktif oluyor mu? Aldığınız hata kodunu da yazın lütfen.
 
Kablom orjinal ama genede farklı orjinal bir kablodanda denemiştim. Tüm portları denedim ve hatta başka bilgisayardanda denedim. Evet Itunes cihazı görüyor. Güncelle ve geri yükle butonu aktif oluyor. Güncelle veya geri yükle dediğimde yüklüyor en sonuunda resimdeki hatayı veriyor ve gene Itunes simgesinde kalıyor telefon.
 
Hocam host dosyasına baktınız mı hiç? Windows/system32/drivers/etc klasorün de host dosyası olması lazım, onu not defteri ile açın apple ip adresleri var ise silin ve Antivirüs programınızı devredışı bırakın ve güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin. Telefonunuz marka ve model numarasını yazarsanız daha iyi yardım edebilirim. Ve mümkün ise 8.4.1 dosyasını indirip denermisiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı