Vatan Bilgisayar'da paketi açılmış ürünler

Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
14.321
Makaleler
7
Çözümler
83
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Havacılık Sektörü
Profil Kapağı
1522248089
Herkese iyi günler. Öncelikle konuyu eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim. Daha uygun bir yer bulamadım. Geçen gün Vatan Bilgisayar Topkapı şubesine gittim Asus anakart almak için. Satıcı bana rafta duranlardan birini getirdi önüme koydu. Baktım jelatin yoktu. Üzerinde olabilir dedim başta. Fakat kutunun içini açıp bana gösterdiğinde anakartın anti-statik poşetinin olmadığını hatta bir tane sata kablosunun poşetinin yırtık olduğunu gördüm. Sorduğumda neden böyle diye bana garantiden veya servisten dönen ürün olduğunu ve sorun olmaz dedi. Bana açıkçası çok saçma geldi bu durum sonuçta sıfır ürün parası verip sanki ikinci el ürün alıyormuş gibi geldi bana. Sizce de normal bir durum mu bu yoksa yok artık dediğiniz bir olay mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcının yaptığı tam bir pişkinlik örneği. Yuh artık!

Kesinlikle almamanızı öneririm. İadeden ya da garantiden dönen ürünü satmaya çalıştıkları gibi utanmadan bir de yaptıklarını haklı çıkarmaya çalışıyorlar.
 
@Carnage86 @Oriente @owlplanet @Silinen üye Hepinizin benim gibi düşünmesine sevindim açıkçası böyle bir satış sistemi bana saçma geldi. Adam kartı nasıl kullandı nasıl iade etti ben nerden bilebilirim ki? Eksen bilgisayar, gold bilgisayar vs. diğerlerinide gezdim hepsi kapalı jelatinli kutu. Zaten elektronikte titiz bir insanımdır kutudan çıkan ürünü bile inceler öyle takardım. Bu şekilde kesinlikle almam zaten.

İzmir'deyken bornova vatan bilgisayarda bile karşılaşmamıştım hiç böyle bir durumla. İstanbul'un havasından mıdır nedir:)
 
Bornova şubesinde de ben karşılaştım, 2.kata x99 çipsetli anakart almaya çıktım, teşhir ürünü satmaya uğraştılar, onların sözlerine bakarsan güvenlik bantlı ve jelatinli anakart olmazmış, bilmiyorum belki de yoktur yeryüzünde öyle bir anakart
 
Teşhir ürünü olarak kullanılmaya başlanmış resmen. Bu tür ürünlerin fiyatlarının biraz daha düşük olması gerektğini düşünüyorum.
Bimeks veya Gold bunu yapıyor. Teşhir ürünü veya garantiden geri gelmiş yenilenmiş ürünleri sıfır fiyatının altında satışa sunuyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı