Satılık Satılık oyun donanımı ve aksesuarları

Ozan Tarkun

Hectopat
Katılım
5 Ekim 2015
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. .
Ürünlerim 5 aylık olup kutusu faturası ve garantisi bulunmaktadır. Her hangi bi arızası çiziği yoktur. Araç aldıgım için satıyorum. Bununla birlikte 2 3 ürün daha satışa sunucam. Toplu Satışta yapabilirim. Masa + Klavye + mouse + Plazma Tv + Kasa + Oyun Konsolu + Ses Sistemi Gibi.


Kasa : Cool Master Haf 912 ( ileriye dönük uprade yapılabilir sıkıntız).

İşlemci : 4790K i7 İntel Core 4 GHz.

Ram : Corsair Vengeance 2x4 8 Gb DDR 3 1600 Mhz CL9 Dual Kit.

Ekran Kartı : Evga GTX980 FTW. (Çekirdek Hızı : 1279Mhz. Ram Kapasitesi : 4 GB. Bellek Hızı : 7010MHz DDR 5)

Soğutucu : Cool Master Hyper Evo 212. (120 mm)

Harddisk : 1 TB WD Blue Modeli.

Anakart : GigaByte z97X Gaming 7 (3200 mhz OC Destekliyor.)

SSD yoktur ve aldıgımdan beri hiç OC yapmadım, gerek duymadım açıkcası.

LOGİTECH G27 Oyun konsolu:
Ürün 5 aylık olup kutusu faturası mevcuttur. Herhangi üzerinde çizik kırık vs bişe yoktur, temizdir.



Ürünlerde indirim söz konusu değildir. Tek fiyattır. Hesap yaptığınız zaman anlarsınız. Ürünler parça parça da satılabilir. Kasa ve G27 olarak.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg



Toplu satış yapılabilir ürünler hakkında detaylı bilgi verebilirim. Özel Mesaj ile İletişim bilgilerinide verebilirim. Dedigim Gibi Güven Konusunda Her hangi bir siteden " GET " Üyelik ilede satış yapılabilir.

GET Üyelik Nedir. ?

Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır, risk almazsınız. Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır. Satıcının belirtmiş olduğu nitelikler dışında bir ürün elinize ulaşırsa, ürünü geri gönderir ve işlemi iptal ederek ödemenizi Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından geri alabilirsiniz. Kargo bilgisi girilen işlemlerde onay sürenizi aşmanız durumunda işlemler otomatik olarak onaylanır. Bu sebeple işlemlerinizi ve onay sürenizi takip ederek ilgili süre içerisinde onay veya reddetme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Peki ya Ürün Satarken GeT Sistemi İle Güvenceniz Nasıldır?
Güvenli e-Ticaret (GeT) ile yaptığınız alışverişlerde tahsilatınız bir internet sitesinin Üyelik Sözleşmesi hükümleri doğrultusunda güvence altındadır. Siz ürünü göndermeden önce alıcıdan ürünün bedeli tahsil edilir ve sitenin havuz hesabında işlem onaylanıncaya kadar bekletilir. Ürün alıcıya ulaşıp alıcının onay vermesinden ve Güvenli e-Ticaret (GeT) ile ilgili kural ve koşulların yerine getirilmesinden sonra ödemeniz; ürün bedelinden Güvenli e-Ticaret (GeT) hizmet bedeli düşürülerek 3 iş günü içerisinde banka hesabınıza aktarılır. Tüm bu süreç içerisinde tahsilatınız sahibinden.com güvencesinde olduğu için kafanız rahat eder. sahibinden.com bu süreç içerisinde hiçbir şekilde paranızı işletmez.
Kısa bir biçimde de özetleyecek olursak Güvenli e-Ticaret (GET), Herhangi bi siteden ilan veren satıcı ile alıcı arasındaki alışverişin güvenli bir ortamda yapılmasını sağlayan hizmetidir. Bu hizmetiyle sahibinden.com, alıcı ile satıcı arasındaki para transferinin ve ürün teslimatının sorunsuz gerçekleşmesini kontrol etmektedir.

#İyi Sosyaller.





 
Son düzenleyen: Moderatör:
sa hocam ücret nedir acaba? ayrıca masa ve sandalye de satılık mı, ses sistemi?
 
Fiyat belirtmemişsiniz. Ayrıca GET ile satmanızı tavsiye etmem bu sistemi. Çünkü alan kişi içinden parçaları değiştirip iade hakkını kullanırsa herhangi birşey yapamazsınız. Satıcı tarafından kötü bana göre GET sistemi. Mümkünse elden yapın yada paranızı peşin alın.
 
Hocam nerede oturuyorsunuz ve işlemci fiyatı nedir ?
 
İşlemci, soğutucu, G27 ve klavyeyi toplam kaç liraya bırakırsın hocam ? Makul bir fiyata anlaşabilirsek ekran kartına da talibim.

Edit: Sonradan fark ettim kasayı komple satma niyetindesiniz. Parça satışı olmayacaksa kasanın toplam fiyatı ve G27 konsol fiyatını öğrenmek istiyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı