PS4 için gelmiş geçmiş en iyi ve yeni çıkacak olan oyunlar

Black Mamba

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2015
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocam şu dolar hücuma geçtiğinden beri bekliyoruz ne zaman borazan çalar ve bi duraklar diye.
Sanırım bi PS4 almanın vakti geldi. Problem şu elbette PS4 le beraber oyun da alıcaz bütçem 2000-2150 tl. Kahraman konsol dan almayı düşünüyorum siz güvenilir olup olmadığını yazarsınız tecrübeli arkadaşlar varsa. PS4 1TB ULTIMATE PLAYER + GTA 5 1499tl civarı sanırım. İşte şimdi gelelim asıl konuya hocam bizim az çok bi bilgimiz var eyw ama sizinde PS4 için gelmiş geçmiş ve yeni çıkacak olan oyunları bi sıralamanızı istiyorum aklımızda bi çeşitlilik oluşsun maksat eğer birkaç dakikanızı ayırabilirseniz ne mutlu bana, teşekkürler.
Screenshot_2015-10-06-18-43-42.png
 
Bloodborne dışında pek bir PS4 almaya değecek Exc. oyun yok. Bakalım Uncharted 4 nasıl olacak. Belki o PS4 almaya değer bir oyun olur ha?
 
Kahraman Konsol en çok tercih edilen satıcılardan biridir, güvenilirdir. Uncharted 4 ve Tom Clancy's The Division oyunları çıktığı zaman almanı tavsiye ederim. Tomb Raider da gelecek.
 
Uncharted 4 ve The Division 2016'da çıkıcak oyunlar herhalde o zamana kadar elinize para geçer ve alabilirsiniz :). İkisi de en çok beklediğim oyunlar, çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum.
 
Hocam Syndicate çıktı veya çıkacak sanırım takip etmedim siz ne düşünüyorsunuz serinin son oyunu ben pek umutlu değilim ama.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı