i5 4590 R9 380 Sistem kasma sorunu

SkulSword

Hectopat
Katılım
8 Ekim 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gençler yaklaşık 2 hafta önce r9 380 i5 4590 lık sistem topladım fakat cs:go da en düşük kalitede aldığım fps 50. Normalde Ultrada açması gerekli. Nedenini ve çözüm yolunu bilen varsa söylerse sevinirim. Anakart gigabyte b85m d2v. Ram 8 gb Kingston. Zalman z3 plus kasa. Sinerjiye toplattırdım. Yardım ederseniz cidden sevinirim. :) Ekran kartı driverlarını güncel. Tüm driverlar güncel. Driver booster 3 pro indirdim güncelledim. Windows 8.1 pro orjinal sürümü yüklü. Virüs de yok. Recep Baltaş yardım lütfen :)
 
Power supply'nizin modeli nedir? Ekran kartını veya sistemi karşılıyor mu, sertifikası var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CS:GO da mı bu sorunu yaşıyorsunuz ? Eğer öyleyse optimizasyon sorunu olabilir bir ihtimal. Ama bu kadar güncel oynanan bir oyun için böyle bir sorunda zor gibi geldi. Aklıma başka bir şey gelmedi İnşallah düzelir. :)
 
Kartın ısısı ne kadar oluyor?
CCC den herhangi bir ayar değişikliği yaptın mı?
Bu sistemde herhangi bir donanım sıkıntısı gözükmüyor. Bence yazılımla alakalı bir sorun.
 
Bencede şuan aklıma geldi Intel HD grapichs devreye giriyor olabilir. Bios dan halledilebiliyor sanırım başka yöntemleri de var son zamanlarda çok fazla böyle sorunlar olmaya başladı nedense.
 
Arkadaşların da yazdığı gibi 4590 da dahili intel grafik kartı var. Oyunu o açıyordur. Bunu ati catalystten o oyun için kullanılacak gpuyu değiştirerek çözebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı