iPhone 6 vs iPhone 5S?

Sénza

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2015
Mesajlar
1.051
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşe başladım. İki telefondan birini alıcam. 24 ay taksit ile Turkcell'den almayı düşünüyorum ama toplam fiyat 3.500 oluyor. Biraz kazıkmış gibi geldi. Bu 2 telefon arasında çok önemli farklar var mı? Alınca uzun süre değiştirmeyi planlamıyorum çünkü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
6 al kafan rahat olsun uzun zaman boyunca. Normalde 5s'de iyidir ama uzun zaman diyorsan 6 derim. Ama imkanın varsa turkcell veya benzeri yerlerden alma daha pahallıya geliyor.
 
O fiyata bence şu an en iyi telefon olan Samsung Galaxy Note 5 alabilirsin. Ayrıca arkadaşın dediği gibi 24 ay mahkum kalma. Çok da pahalıya geliyor. İlle de İphone 6 alacağım diyorsan İphone 6 Plus 128 gb alabilirsin Vatan'dan.
 
Android'den sıkıldım ve Samsung alacağımı sanmıyorum. 16 GBIphone 6 almayı planlıyorum. Sadece sosyal paylaşım sitelerinde kullanıyorum telefonu başka bir şey yapıcağımı sanmıyorum. Sizce 16 GB yeterli olur mu?
 
Bence 6s al. 6s, 6'ya göre daha uzun ömürlü olcak. Bence 200 TL'ye değer. Vereceğin taksit parasını biriktir daha iyi tel al.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı