GTX 960 H1Z1 Düşük FPS Sorunu

Ahmet2874

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2015
Mesajlar
65
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen gün H1Z1 aldım. Ekran kartımla ilgili H1Z1 videolarını izlerken insanlar hep Ultra yada Very High ayarlarda gayet akıcı bir şekilde oynuyorlardı.
Ben ise aynı ekran kartı ile Medium ayarlarda 20 fps alıyorum .
Sizce sorun nedir.

Ekran Kartım: GTX 960
 
Diğer oyunlarda bir sorunum yokta. Birazcık monitörden kaynaklıdır belkide düşünüyorum.
Monitörüm eski, Dvi>Vga kullanıyorum zaten.Yakında yeniliyeceğim
Şaşırmamın sebebi arkadaşım GT 730 ile bu oyunu medium-high da rahatça oynuyor. Ben neden bu kart ile oynayamıyorum.
:(
 
Bir yerde okumuştum. Düşük ayarlar da kasmıyor, iyi ayarlar da kasan bir oyunmuş. Kesinlikle canınızı sıkmaya değmez. :)
 
H1Z1 bu konuda cidden çok pis bir oyundur. İnsanı çıldırtır. Onun yerine 4-5 aylığına H1Z1 oynamayın başka oyunlar oynayın sonra gelen güncellemeler düzeltecektir durumu.
 
H1Z1 optimizasyon sorununu çözeli çok oldu problem büyük oranda aşıldı, 7870XT ile ultra ayarlarda 60 fps altına düşmedim bir problem olduğu çok açık. Oyununuz orjinal mi? Eğer işlemci kaynaklı problem yaşıyorsanız Render Distance ayarını kısıp deneyebilirsiniz.
 
Render Distance ı kısmayı denedim. Şuan ultrada oynuyorum fakat uzaktaki adamı kolay kolay göremedikten sonra oyundan fazla bir zevk alamıyorum. İade edeceğim. Oyunum orjinal evet.
Steam İade talebini kabul etmezse işlemcim için uygun render distance ayarını söyliyebilir misiniz? 1500-1200 gibi.
 
Benim kullandığım Render Distance 1800 ama uzaktaki cisimleri görmede bir problem yok sadece kaplamaları net olarak göremiyorsunuz ama zaten ufacık bir noktanın kaplamasını fark edeceğinizi sanmıyorum. Twitch üzerindeki yayınları izlerseniz profesyonel oyuncuların bile bir kısmı daha fazla performans almak için en düşüğe alıyor Render Distance ayarını.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı