GTX 980 Almak

Pascal gelince birşey daha çıkacak. Saniyeden saniyeye gelişiyor teknoloji. Hata değil ve doğru bir tercih bence.
 
tek hatası eğer türkiyeden almışsa o olur, yoksa arkadaşında dediği gibi neredeyse her yıl farklı bir teknoloji geliyor.Türkiyeden almanın hatası ise evga nın uluslararası garantili 980 ti ları amazonda 2400 tl civarı olması. 200-300 tl fark ile 980 ti alabilirdi.Tabi daha ucuza almışsa ona birşey diyemem :D
 
Bence 1080p oyun deneyimi için çok da gerek olmayan bir ekran kartıdır. Bence Gtx 970 ile aralarındaki 600 liraya değecek performans farkı var mı tartışılması gerekir. Ben olsam almam diyebilirim. Eğer monitör 144hz ise işler değişebilir tabi. Videoda performans farklarına bakabilirsiniz. Daha farklı sonuçların olduğu videolarda olabilir. Bence Gtx 970 yada r9 390 alınabilirdi. Ama dayınız hata mı yapmış? Kesinlikle hayır. 10 numara ekran kartıdır. Ben sadece yeni alacaklar varsa 1080p oyun deneyimi için 980 değil 970 alıp kalan bileşenlere paralarını ayırsınlar diye söylemek istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı