Günlük kullanım için hangi tür kulaklıklar tercih edilmeli?

RotRot

Kilopat
Katılım
27 Ocak 2015
Mesajlar
211
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sokakta, minibüste, otobüste de rahatça kullanabileceğim bir kulaklık istiyorum. Kulak içi kulaklıklarla rahat etmiyorum. Headset almayı planlıyorum. Her türlü mobil cihazdan da kullanmak istiyorum. Ve ayrıca o kulaklıkla oyun da oynayacağım. Aklımda birkaç ürün var ;

Razer kraken pro.
Bu kulaklığı birisinde görmüştüm boynunda çok şık duruyordu. Tek jak olması da mobil cihazlarda kullanım rahatlığı demek. Kulaklık biraz kaba ama ses kalitesi iyi deniyor. (Bu kulaklığı 200 TL'ye alabiliyorum)

Sony MDR-XB450APR model numaralı kulaklığı da hoşuma gitmiyor değil. Razer'a nazaran daha kibar olduğunu düşünüyorum.

Bu arada bassı seviyorum :) ona uygun tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Snopy den fazla birşey beklemeyin. Sony günlük kullanım için daha hoş bir görünüme sahip ayrıca kaliteside iyidir.
 
COLOUD BOOM TRANSİSTİON isimli bir kulaklık var bu kulaklık hakkında göüşleriniz nedir ?
 
Coloud kulaklık hakkında nette birçok yazı var hatta bu kulaklığı güzel görünümüne aldanıp alanlar pişman olduklarını belirtmişler. Ayrıca kulaklık dayanıksız bir malzemeden üretildiğini belirtmişler. Bu kadar insan aynı konudan bahsediyorsa bence uzak durun. Ama teknoloji şans işidir belkide çok güzel bir kulaklık çıkabilir paketten.
 
Bana öyle denk geldi herhalde dün aldım bu kulaklığı ve çook memnunum herkese de tavsiye ederim.
 
sa kareşim ben sana ulaşmaya çalısıyorum bana acilen ulas face: tukan cw Skype: DJ-Eylon Steam: DJ-Eylon bana kesinlikle ulaş acil
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı