HP Dizüstü HD 7660G ve HD7670M Hata 43 Sorunu

SakaryaLı

Hectopat
Katılım
9 Ekim 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Soruma geçmek istiyorum. Hp marka biz dizüstü bilgisayarım var. 'MSI Afterburner' programını kurduktan sonra ekran kartlarım Windows tarafından devre dışı bırakıldı. (hata 43)
AMD HD 7660G ve AMD HD 7670M model iki ekran kartımda çalışmıyor ve oyunlara giremiyorum. Ne yaptıysam olmadı. Yardımlarınızı acilen bekliyorum.
Not : Aygıt yöneticisi ve AMD sitesinden güncelleme yapıyorum fakat ekran kartları güncel gözüküyor. Kaldırıp baştan kurdum fakat yine olmuyor.
İlgilenen olursa mutlu olurum.

Arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu konuyla ilgili ? Saat 6.12 oldu ben halâ bununla uğraşıyorum. Oyun oynayamıyorum.
 
BIOS ayarlarını sıfırla. DDU programı ile ekran kartının sürücülerini kaldırdıktan sonra yeniden başlatıp siteden en güncel sürücüyü kur.
 
Hocam dediklerinizi adım adım yaptım maalesef sonuçsuz kaldı.

Ekran kartlarından birini devre dışı bırakıp diğerini etkinleştirdiğimde bile sürücü -aygıt yönetici- sinde aktif gözüküyor fakat ekran kartını kullanamıyorum.

BIOS ayarlarını sıfırla. DDU programı ile ekran kartının sürücülerini kaldırdıktan sonra yeniden başlatıp siteden en güncel sürücüyü kur.

Hocam senden özür dilerim. :( Söylediğin programı biraz araştırdım. Programın AMD üzerinde kullanımında pek olumlu cevaplar vermediğini gördüm. Kısacası senin söylediğin yöntemi denemedim. (Birazda programa güvenemedim için) Fakat forumda diğer arkadaşlardan farklı yanıt alırım diye söylediğin yöntemin işe yaramadığını söyledim. :redface:
Neredeyse 1 haftadır günde 4-5 saat bu sorunu çözmekle uğraşıyordum . Son çare olarak söylediklerini yaptım ve olumlu sonuca ulaştım. ALLAH razı olsun.
Tekrar Özür Dilerim hocam. Hakkını Helal Et.:üzgün:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı