E Tab 5 Bilinmeyen Kaynaklar Nasıl Açılır?

Bu tabletten Eba falan her şeyi nasıl sileceğiz? Bir şey kalmasın en baştan normal tablet olarak yapsak ne olur ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır Eba'dan oluyor. Bütün arkadaşlarımda böyle bir sorun var. Elimde 2 adet tablet var. Biri Eba yanılttım diyerinde öyle bir şey yapmadım. Ama sorun yine var. Yani Eba'dan oluyor. Hafta sonu kapatılmış olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Settings.apk" ve "settings.odex" lazım bunun içinde tableti önce rootlaman gerekiyor. Eski dosyaları bulursan yenisiyle değiştirip "bilinmeyen kaynakları" açabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaşım benim gibi. Clean master'dan cihaz yöneticisini devre dışı bırakma gibi işlemler yapmamış ve Eba markete girebiliyor. Ama ben giremiyorum ayriyeten kurumsal cihaz yöneticisine girdiğimde bulut simgesi kırmızı olarak görünürüyor. Arkadaşımda ise mavi bi ara mavi oldu. Bende ama yine Eba markete giremedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haftasonuyla hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum ayrıca girebilen arkadaşlarım var onlarda neden aynı durum yok diye sormak gerek bir de dün gece de aynısı oldu bi şekilde düzeldi ama tekrar böyle oldu sizde de mi dün geceden itibaren böyle. Kurumsal Cihaz Yöneticisi'ndeki bulut işaretleriniz mavi mi yanıyor ?
 
Eba Markete girememe sorunu yazılımı kandırmanız veya herhangi bir değişiklik yapmanız ile alakası yok. EBA yeni nesil 10.Sınıflar için sistem uygulamaları güncellemekte. Dikkatinizi çekerim, bu güncelleme ile EBA birçok açığı kapatabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı