Windows 10 Stabil mi?

  • Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2B

Kuty

Hectopat
Katılım
27 Mart 2015
Mesajlar
786
Çözümler
1
Windows 10 kuruyorum. Şu anki işletim sistemim Windows 8.1. Windows 10, 8.1'e göre hızlı mı? Geçiş yapıp kullanan arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben de aynen senin gibi düşünüyor ve Windows 7'den geçiş yapmıyordum. Zaten geçiş yapınca tam performans alamıyorsun. Ben 1 hafta kadar önce sıfırdan- temiz kurulum yaptım ve gerçekten hayran kaldım.

Tavsiye eder misin dersen kesinlikle tavsiye ederim.
 
Güncelleme yaparak kurdum, ilk çıktığı günden beridir sorunsuz birşekilde birçok yazılımla birlikte kullanmaktayım.(3ds max,maxwell gibi 3d yazılımlar ağırlıklı)
 
Windows 8.1'de %100 disk kullanımı sorunu bundada var. Ufak bir işlemle düzeliyor ama arama çubuğu kullanılmıyor. Her yönüyle harika :D Bende temiz kurulum yapacağım. Windows 10'da Edge tarayıcı var, en hızlı tarayıcı seçildi. hem tasarım olarak hemde hız olarak gayet iyi. Tasarımı Linux işletim sistemlerini andırmıyor değil. Birinin bir yeri diğerinin şurası benziyor. Başlat menüsünü ilk beğenmedim ama daha sonra 8'de olan arayüzü ve 7'de olan o efsane başlat menüsünün hissini ve kolaylığını veriyor. Windows 8'i sevmiyordum, 8.1 fena değildi ama windows 10 tam aradığım şey. Stabil olma konusu drivera bağlı. %100 HDD kullanımı konusunu 8.1 %100 HDD çözümü yazarsan bulursun.

Temiz kurulum yapmadan eksik driver varsa onunla ilgili problem çıkıyor. İlk geçtiğimde wifi bazen aktif olamıyordu, yeniden başlatınca bilgisayarı düzeliyordu. Şuanda düzeldi, herhalde güncelleştirme geldi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı