Gtx 960 için hangi marka alınmalı ?

Hangi gtx 960 markası alınır,Destek,Soğutma,Performans ve Sessizlik olarak


  • Oy verenlerin toplamı
    15
  • Anket kapandı .

Emrfnds

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2015
Mesajlar
102
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar evga ve msi kasama sığmıyor bu yüzden onları alamayacağım.
Aklımda olan markalar arasında Gigabyte, Asus, Zotac var.
Bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Tercih etmemdeki en önemli etken soğutma, performans, sessizlik ve servis destek.
Bu arada Gigabyte'ın alabileceğim modeli resimdeki gibidir.

indir.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çekirdek hızları hangisi daha güçlü hangisinin soğutması daha iyi, hangisi daha az ses yapıyor, hangisi daha ucuz bütün bunları öğrenmeli ona göre kendiniz bir sıralamasını yapmalısınız.
 
En ucuz zotac ama ısınıp ses çıkartıyor.(Recep abi önermiyor)
Sonra ki en ucuz gigabyte ama herhangi bir video yada benchmark bulamadım sadece windforce 2x modeli ile alakalı buldum oda windforce 2x gerçi ama sanırım sonra ki tip biraz daha ufak ve farklı, eskisiyle bulduklarım gayet hoş, serin, sessiz, ucuz
Sonra ki de asus serin ve sessiz diyebiliriz.
En son olarak da msi serin, sessiz lakin biraz pahalı ve biraz da büyük.
Benim kasam Feel Hurricane harddiskin oraya kadar ölçtüm 28-29 cm çıkıyor kılı kılına sığacak yani alırsam bir sıkıntı olur mu bilemedim açıkcası.
Harddisk biraz daha aşağıda kalıyor ve arasında 2 parmak boşluk oluyor bir sorun teşkil etmez ise msi almayı düşünüyorum.
 
Biraz daha aşağı alabilirim aslında ama sanırım gerek kalmayacak çünkü az önce bir daha ölçtüm de sanırım kart kılı kılına sığacağa benziyor, çünkü en dipten ölçmeme rağmen 27 cm gibi bir rakama ulaştım sitesinde 26,7 cm yazıyordu uzunluk olarak :)
Birde MSI ısınan bir kart değil, şuan ki kartım minimum 70 derece de çalışan bir kart, içerisini GTS 250 kadar ısıtamaz herhalde :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı