R7 370 Sistem CS:GO takılma ve kitlenme sorunu

Cigulipuff

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2015
Mesajlar
21
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Illustrator
Bu sorunla sadece csgo'da karşılaştım. Sistemim daha 4-5 günlük ve her oynadığım gün ilk oyunda olmasa bile ikinci oyunda oyunun ortasında oyun takılıyor, sesler kendini tekrar ediyor. Hiçbir şey yapmazsam öyle kalıyor. Alt tab yapıp masaüstünde istediğim şeyleri yapabiliyorum yani sadece oyun kitleniyor fakat görev yöneticisinden oyunu sonlandıramıyorum yani bilgisayara res atmak durumunda kalıyorum. Sorunun ssd'den kaynaklandığını düşündüm fakat hdtunepro ile tarama yaptığımda bi sorun ile karşılaşmadım. Anakartın güncellemesini cdsinden ekran kartınınkini internetten son sürümü indirerek yaptım. İşletim sistemim Windows 10 orjinal sürüm. Diğer sistem bilgilerimi aşağıya yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

İşlemci - Intel Skylake Core i5 6500 3.2 GHz 6 MB LGA 1151p
Anakart - ASUS TROOPER H110 D3 Intel H110 Soket 1151 DDR3 1600Mhz USB3.0 VGA&DVI
Bellek - Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram
Sabit disk - Kingston 240GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 450MB / Yazma 450MB)
Ekran kartı - MSI R7 370 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Kasa - Zalman z11
Güç kaynağı - Zalman 700w Plus80
 
Aynı sorun bendede mevcut ama tüm oyunlarda. Konu açtım ancak bende çözüm bulamadım. Sorun büyük ihtimal HDD den kaynaklı dediler ancak HDD im temiz çıktı. Sonra Recep abi geldi ve o acı cümleyi söyledi "Sorun ekran kartından kaynaklanabilir" daha yeni ekran kartı ile denemedim denersem senide bilgilendirebilirim.
 
Son düzenleme:
Ekran kartından kaynaklanıyor olabilir. Isı ayarlarına baktığımda oyunda olmadığım sürece 60 derecelerde ekran kartının ısısı.
 
Bendede aynı hata olmustu Steam dışı bir oyun dene origin oyunları gibi eger onlarda takılma yoksa steam beta update acıktır buyuk ihtimalle onu kapatarak duzeltebilirsin.
 
sorun ile ilgili bilgi verebilirmisiniz sorun çözüldümü aynı ekran kartından bende de var bende aynı sorunu yasıyorum suan çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü paylaşırmısınız...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı