Msi GE72 Apache Pro alınır mı ?

ProVival

Hectopat
Katılım
14 Ekim 2015
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Amazondan msi ge72 apache pro almayı düşünüyorum . Sizce alınır mı ? Masaüstü bilgisayar almak istiyorum fakat ailem izin vermiyor toplama yapmama illaha laptop . Bu fiyat segmentinde daha iyi laptop var mıdır ?Şimdiden teşekkürler .
 
Gayet güzel ve performanslı bir ürün ama ben bir laptop alınacaksa ve bu orta segmentte olacaksa (oyun için ge modelleri orta segmenttedir) 15.6" büyüklükte olmasından yanayım, taşınılabilir olması için. Ekranına alıştığında küçük olduğunu fark etmeyeceksin. Ekran kartı olarak GTX950m olan modelleri dolanıyor piyasada, bunlara hiç bulaşmadan bütçene göre GTX960m-965m-970m bulunduran modellerine bak derim.
 
ben aldım gayet memnunum. beni en çok şaşırtan özelliği cooler boost soğutma özelliği. eğer ki laptop çok ısındıysa özel tuşuna basıp 2 dakkada buz gibi oluşunu farketmek gayet güzel bir özellik. ama benim şansıma renkli klavye değilmiş. alırken farketmemişim. yine de çok memnunum tavsiyede ederim
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim . Renkli değilden kastınız tuşlar mı renkli değil , yoksa ışık mı renkli değil ?
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim . Renkli değilden kastınız tuşlar mı renkli değil , yoksa ışık mı renkli değil ?
ışıklar renkli değil. o hani tanıtımlarda gösterilen kendin tuşlara renk verebiliyorsun falan işte onun bir programı var steelseries engine 3 diye benim aldığım MSI GE72 6QC modelinde oprogram yok bile. benimkinde sadece ışığın şiddetini kısıp yükseltebiliyorsun. çok komik değil mi...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı