Az oynanan etkili jungle önerisi

enesins

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2015
Mesajlar
149
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar jungle oynamayı planlıyorum ama az oynanıyor olması benim için önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok oynananları da yazabilirsiniz.
 
Oynamayı bıraktım ancak öneri verebilirim. Elise çok fazla oynanmaz düşük elolarda. Ormanı rahat döner ve 3 levelde rahat baskın atar. Oynamaya alışırsan kolay galibiyetler alabilirsin. Onun yanısıra Nocturne önerebilirim. Bunlar benim oynamayı sevdiğim ormancılardı. Şu sıralar çok fazla Rengar oynanıyor onada bakabilirsin.
 
Merhaba,
Ben Türkiye sunucusunda oynuyorum. Ligim elmas 3. (CauseMortis) Sezon 3'te mainim 'Jungler'idi ama çok değişmesine rağmen aklımda birkaç şey var. Jungler rolu bir korıdorda oyun boyunca durmaz değil mi ? Minyonun yok. Ama canavarların var ! O canavarları düzenli bir şekilde keserek aynı zamanda ejder kontrolünü sağlayarak planlı ve düşünceli bir şekilde koridorlara baskın atan Jungler bizim Jungler'ımızdır. Mesela bir korıdora gittin sıçra aldın diyelim bu güzel bir şey, diğer gelişinde sıçrası olmiyacak ve senden kaçamayacak. Aynı zamanda bir korıdora baskın giderken 'Kırmızı' yükseltmeyi alirsan çok işine yarar. Ayrica ayrintili rehber için META-LOL'e başvurabilirsin.

NOT: Elise, çok hırçındir istediğin şampiyon Elise gibi duruyor. :)
 
Kumeni bilmiyorum ben elmas 2 oyuncusuyun bu elolardaysan fazla tercih edilmeyen ama ise yarayan herolar Amumu Zac Trundl alabilirsin bunlara oyuncular fazla hazirlikli olmuyo is yaparsin yani bunlarla.
 
Elise, Fizz, Xin Zhao bu patch itibariyle güçlü olduğunu düşündüğüm şampiyonlar. Ama Guinso çıkabildiğin çoğu şampiyon bu patch aşırı güçlü. Yani Devourer ve Guinso kasabildiğin her şampiyon late gamede karşı takıma nefes aldırmıyor :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı