80.000 TL Sıfır Araba Önerisi

OE06

Kilopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
465
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
75 bin TL civarı 0 araba arıyorum. (80 olabilir tavan) Kesinlikle 0 olacak 2.el fikri vermeyin. 1.4 motor düşünüyorum. Aklımda 2015 VW Jetta var ama bu konuda bilgili arkadaşlardan akıl almak istiyorum.
 
O düzeyde Corolla dizel öneririm.
 
Bu tarz güçlü motorlar düşünüyorsanız bmw veya mercedes gibi markalara yönelmekte fayda var yoksa bende biliyorum tofaşa modifiyeyi maksat performanslı olsun araba.:D
 
Kesinlikle ve kesinlikle FORD Focus diyorum. Çok atik bir arabadır çok sağlam alt yapısı var , köyde 1 ay bozuk yollarda taş yollarda kullandık , sorun çıkarmadı son derece güvenli arabadır .Parçaları zaten ucuz her yerde servisi var. Çok konforlu eğer uzun ömürlü araç istiyorsan alırsın FORD olursun lord.Ek olarak volkswagen servisleri vs. çok pahalı jetta konforlu bir arabadır ama sana focusun o virajdaki rahatlığını dinamikliğini vermez.
 
Mercedes veya Bmw 0ları aşıyor biraz bizi. 95-100 bin TL bütçe olsa düşünmeden passat alırdım ama passat 2015 1.4 motor sanırsam 92 binlerden başlıyor. Corolla kötü diyemem ama tip bakımından verdiğin parayı göstermiyor bana göre. Bazı tanıdıklar Jetta iyi ama şöyle böyle diyince içime kurt düştü
 
@Silinen üye gördüm fakat ben direk bayiden almak zorundayım. Engelli tanıdığımız var onun üzerinden alacağız ve bildiğim kadarıyla bayiden almamız lazım. Galeriden alınca 0 Km fakat 2.el yerine geçiyo olabilir. Ve VW sitesinde fiyat 91 binlerde fiyatı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı