Günlük 5 lira ile PS4 Almak

soruya gore ps4 e oyun alabilirmiyim


  • Oy verenlerin toplamı
    17

exiledark1881

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2015
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben lise 1 öğrencisiyim ve günlük 5 tl harçlığım var. Minibus parası yemek falan deyince 1,25 tl kalıyor. Neyse yazın bi konsol alıcam. Ps3 yada ps4. Benim ps3 oyunlarını almam biraz kolay. Sonuçta 20 tl ye bile guzel oyunlar var. Ama ps4 alırsam alabilir miyim onlardada mortal kombat x 130 tl. Sizce gunluk kenara 1,25 -2tl ile ps4 oyunları alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 bile alamazsın. Zaten iş günü olarak 180 gün var bir okul yılında. Sen biriktirebildiğini biriktir sonra da ailenden destek al. Veya her gün herkesten 1 lira iste :D
 
Yazın 400TL ile esnaftan temiz kullanılmış bir Ps3 al. Oyunlarını da 2. el alırsın. Ps3'ün en iyi oyunları 2. el maksimum 40-50TL
 
Alamazsın diyen kimseyi dinleme kardeşim. Ha o kadar kısa bir sürede belki alamazsın. Ama süreyi uzatırsan çok rahat alırsın. Ben bilgisayar için günlük 1-2 lira biriktire biriktire 2000 TL'ye ulaştım. Umarım sen de alabilirsin.
Dipnot : Ben hâla alamadım ama olsun :)
 
Sırf para biriktireceğim diye aç kalacaksan veya alacağın bir şeyi almanı engelleyecekse asla para biriktirme. Ben de zamanında senin gibi günlük 5 tl alarak para biriktirmeye çalışıyordum tam bir işkence olduğunu anladım. Alacaksan ailen taksitle vs alsın zaten PS3-PS4 çok pahalı şeyler değil.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı