SanalTech olarak bizden istedikleriniz neler ?

Açıkçası ben daha uygun fiyatlar bekliyordum. Sloganınız ''Neden daha fazlası veresiniz ki?'' Piyasadan bir kaç lira aşağıda tutmak pek fazla çözüm ve teşvik edici değil, iyi bir fiyat politikası uygulamalısınız. Açılışa özel fiyatlar belirlenebilirdi.
 
Beyler ciddi ciddi bunlar neden almayın diyorlar? Kardeşim bir sipariş verin bir sorun olursa sonra almayın diyin. Mesela Everest kimse önermiyor zaten alanlarda memnun diyil. Bu sitedende 2 3 kişi alısveriş yapsın nasıl olduğu ortaya çıkar. Yani kısa lafın özü bilmediğin bir şey hakkında olumsuz yorum yapma!
 
Site hiç güvenilir durmuyor. Böyle basit bir şablonla ve içine çok eksik ürünle satışa başlamak büyük hata. Vatan personeli gibi gereksiz bir karşı çıkışla da üste geçme ayrı bir yanılgı taktiği. Bu ülkede sadece Vatan yok ha akla ilk o geliyorsa demek ki Vatan masaüstü toplamada önemli bir güvene sahip. Pahalı ürün almanın getirisi sağlam bir servis ağıdır. İnternetten alışveriş yapmak zaten şüpheli bir durumdur. Özellikle kargo süreci bile tehlike arz eder. Ne diyelim umarım güvenli bir alışveriş sayısıyla ve giderek artan ürün kalitesiyle iyi bir site daha kazanırız ama şu haliyle o kadar site içinde yerini alması zor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı