Ülkemizin Güç Zehirlenmesi

Putin'in çizilmesi mümkün olmayan gibi görünen karizması düşürülen uçak gibi ile yerle bir oldu.
Bunu da yapsa yapsa "Şu Çılgın Türkler" yapar dı zaten. :)
Dünya liderleri sağduyu bilmem ne açıklamaları yapıyor.
Başta Putin ve Rusya'nın bu imajı çizilmiş durumuna gülmüyorlar ise ben birşey bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Yorumların hepsini neredeyse okudum, ne bor muş arkadaş yıllardır orada çıkarında bir sobada yakıp ısınalım olmayan şey ile övünmeye ne meraklıymışız.
@er36po gibi ingilizcemiz olsa Fallout yaparız da yok işte ingilizce. :D Sizin oradan geçenler devriye uçağıdır sıkıntı yok 18 tane dönüşümlü olarak 2 saat devriye atıyor iki F16. :)

Bor karın doyurmaz, bor çiftçinin ürettiği meyveyi ve sebzeyi satın almaz, bor binlerce kişinin istihdam olduğu turizme turist olarak gelmez dolayısıyla of şu borun güzelliğine bak abi diyemezsiniz, bor elektrik üretemez şimdilik ama ürettiği günleri belki torunlarımız görür, bor neydi, bor iyilikti dostluktu, bor emekti, bor dostça uzanan insan eliydi. :p
 
@er36po gibi ingilizcemiz olsa Fallout yaparız da yok işte ingilizce. :D Sizin oradan geçenler devriye uçağıdır sıkıntı yok 18 tane dönüşümlü olarak 2 saat devriye atıyor iki F16. :)
"Davulun sesi uzaktan hoş gelir" dedikleri bu olsa gerek.:D
Abicim, ne İngilizcesi, Setup, Download, vb. gibi bilindik kelimeler dışında gram bilmem.(n)
Oyun gerçekten harika, hal böyle olunca TR hikayesinden tut da Burak oyunda'sına kadar okuyup izledim.:D Technopat patronlarının çektiği Fallout 4 videosunu en başta izledim ancak bana yetecek ayrinti olmadigindan diğer arayışlara geçtim.(y)

Ordu'da F16, zırhlı araçları pek göremediğimden o an bi garip olmuştum.

Bizim borumuz var! Değil Rusya Dünya bize bişey yapamaz, korkmayın canlar.:morgöz:
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı