RT 3070 Chipsetli USB Wifi El Capitan Desteği

Bak burada birisi El Capitan'da çalıştırabildiğini yazmş. Bir dene istersen.
[SUCCESS] Tenda W311U+ WIFI USB Adapter (RT2870/RT3070 chipset) for El Capitan
Denemediğim bağlantı kalmadı sanırım. (Bu da dahil) @montezuma
Mesela senin PKG içinden söktüğün Mavericks kext'inden sonra Yosemite'de çalışan kext'i dahi denedim. Sonuç malesef olumsuz.. Ancak sorunun kext'de mi yoksa utility'de mi olduğunu çözemedim.
Kezza farklı bir sayfada da Capitan'ın dışardan yüklenebilecek sistemi etkileyecek dosyalar için güvenlik önlemi koyduğu ve bunu da Terminalden veya bazı araçlardan Disable hale getirebileceğimizi yazmış; böylelikle de kendisi başarmış sanırım. Tam anlamamış da olabilirim incelememde.

Link şu:
Ralink RT5370 USB WiFi adapter on El Capitan 10.11.x
 
Terminalden status yaptığımda 5 başlığında Disable olduğunu görebiliyorum. Yani güvenlik konusunda sorun olduğunu düşünmüyorum. 10.11.(2) geldiğinde onu hemen yükleyeceğim, belki sistemsel eksiklik de olabilir diye düşünüyoruz @montezuma .
 
Son düzenleme:
Yosemite kullanıyorum en son en yakın hangisi varsa sistem olarak onu kullan... Eğer olmazsa başka bir kurulum dosyası daha var. İşyerindeki wifiyi onunla çalıştırdım Zyksel için alt yapıları hemen hemen aynı bunun çalışması daha yüksek ihtimal.. O %90 çalıştırır.. https://dl.dropboxusercontent.com/u/58707213/MT7610U_24.dmg
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı