Windows 10 Sıfırlama Siyah Ekran Sorunu

Percival

Kilopat
Katılım
10 Temmuz 2014
Mesajlar
890
Makaleler
3
Çözümler
3
Merhaba herkese, bilgisayarımda donma ve kasma başlamıştı ben de Windows 10 sıfırlama bölümünden format atmak istedim birkaç saat bekledim ama %33'de falan takılı kaldı, kapattım sonra açarken sadece siyah ekran geliyordu. Bekledim kurtarma ekranı geldi yine sıfırladım 1 gün bekledim neredeyse %99'da kaldı neyse sinirlendim kapattım format ekranı hata veriyordu önceden sadece sıfırlama geliyordu şimdi sıfırlama yaparken PC kapanıyor. Sorun ne olabilir Harddisk'i mi değiştirmeliyim ne yapmalıyım?

IMG_20151118_210205~3.jpg
 
Sıfırdan kurulum derken temiz kurulumu kastetmiş. Bu hatayı temiz kurulum yaparkenmi alıyorsun yoksa sıfırlama yaparkenmi alıyorsun.
 
Sıfırdan kurulum derken temiz kurulumu kastetmiş. Bu hatayı temiz kurulum yaparkenmi alıyorsun yoksa sıfırlama yaparkenmi alıyorsun.
Sıfırdan format cd'si ile atarken temiz kurulumdan bahsediyorsun siyah ekranda bekledikten sonra kurtarma moduna geçiyor sonra pc direk kapanıyor.

Kimse bilmiyor mu ?
 
Eğer cd ile boot edip format atamıyorsan tek çaren biosu güncellemen.
Bunu yapmadan önce farklı cd veya flash bellekle format çekebilmeyi yeniden dene belki olur.
Eğer olmazsa anakart modelini yazarsan yardımcı olabilirim.
 
'hm55' chipset diye biliyorum. Kardeşim biliyorsan yardımcı olmaya devam et kaç gündür bilgisayarsız idare ediyorum sosyalde kimse kalmamış derken sen yazdın teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı