SanalTech olarak bizden istedikleriniz neler ?

İlk olarak sizi tebrik ederim.
Sizin sitenizden almak istiyordum daha yeni açmıştınız ve eksiğiniz çoktu bu yüzden bende İnventus'u tercih ettim.
Yeniden sitenizi ziyaret ettiğimde pek fazla bir fark göremedim. Anakart olsun ram olsun çeşit az çeşitli parçaları satışa sunmalısınız ki alacak olan aradığını bulabilsin. Site tasarımı iyi ama daha da güzel olabilirdi eğer niyetiniz varsa zaten kısa sürede site tasarımı güzelleşecektir. Ekran kartları kasalar ve soğutucu bölümüne daha çok çeşit eklemeniz yararınıza olacaktır. Örnek olarak sıvı soğutma parçaları ekleyebilirsiniz. Tabi onları eklediğinizde isim vermek istemediğim bir kaç firma gibi şubenizde sipariş üzerine montaj yapabilir kasalar için modifikasyon desteği verebilirsiniz tabi bu dediklerim ileride olacak şeyler ama aklınızın bir köşesinde dursun çeşitlilik bakımından size katkı sağlayacağına eminim.
Tekrardan tebrik ediyor hayırlı işler diliyorum.
 
Şu an verdiğim sipariş kargoda. Bugün yola çıktı yarın elime geçtiğinde tüm süreci, nasıl ilgilendiklerini fotoğraflar vs ile her şeyi anlatacağım. Sizleri de etiketleyeceğim not alıyorum.
Beni de etiketlerseniz memnun olurum.

@Winston light Gigabyte Z170X Gaming 3 nasıl bir anakart? Memnun musunuz? Artılarından ve eksilerinden bahsederseniz memnun olurum. Yeni sistemimde bu anakart ile Asus Z170-A arasında kaldım.
 
@Mustafa K. Anakart güzel. Ancak bios ekranında türkçe dil desteği tam değil ingilizce olan yerler var.
İlk aldığımda alışmam biraz sürmüştü ancak birazcık karıştırdıktan sonra gerçekten basit. Tavsiye ederim ancak bütçe varsa daha iyisi alına bilir. Bu arada konuma baktıysanız orada dediğim gibi Asus Pro Gaming alacaktım 12 tl eksik diye bunu aldım. :ROFL:

Ancak memnum bütçeniz kısıtlıysa alınabilecek anakart. (y)
 
Merhaba arkadaşlar, son konu açışımdan bu yana yaklaşık 1 ay geçti. Bazı arkadaşlar site açılmıcak gibi şeyler söylemişti. Yaklaşık 21 gündür açığız ve faaliyet veriyoruz. Şimdi sizden ricam masaüstü bilgisayarlar olsun veya herhangi bir konuda tavisyeleriniz ve istekleriniz varsa şikayetleriniz. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Eski konu linki için. Tıklayın
Xigmatek kasaların gelmesini bekliyorum. Aynı zamanda monitör markalarının da artmasını umuyorum. :)
 
Arkadaşlar geç cevap verdiğim için özür dilerim. Fakat hepinizin yorumlarını tek tek okudum ve not aldım bazı yazılan parçaları ekledim bazı yanlış olan parçaları düzelttim.
 
@muhammed barlas
dostum şöyle bir yazılanları okudum da, galiba haklısın. Tesadüfe bak ki 'SanalTech'den sistem alanlar hatta takım tutarcasına savunanların üyelikleri çok yeni :) Ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
(Bu arada kimse yanlış anlamasın. İşlerinde iyi olabilirler, gerçekten kaliteli güvenilir insanlardır orası ayrı. Bunu bilemeyiz ama biraz reklam kokuyor.)
 
@muhammed barlas
dostum şöyle bir yazılanları okudum da, galiba haklısın. Tesadüfe bak ki 'SanalTech'den sistem alanlar hatta takım tutarcasına savunanların üyelikleri çok yeni :) Ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
(Bu arada kimse yanlış anlamasın. İşlerinde iyi olabilirler, gerçekten kaliteli güvenilir insanlardır orası ayrı. Bunu bilemeyiz ama biraz reklam kokuyor.)
Size dürüstçe bir cevap vericem ve bu konu hakkında tartışmıcam. Arkadaşlar ile hiçbir alakamız yoktur burda görüp bize sipariş verdiler bizde siparişi ulaştırdık, arkadaşların yeni üyelik alması veya almaması hakkında bir fikrim yok fakat birazcık akıl yorduğumda zaten sistem toplamak istiyen insanlar üyelik açıp gelip burda konu açıyor teknik olarak. Daha fazla açıklamaya gerek yok zaten firma belli olur ilerleyen zamanlarda teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı