iPhone 6 Ekran Koruyucu Tavsiyesi

Jumper

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
125
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, daha önce bir konu açmıştım aldığım spigen full cover glass koruyucu tuşun yanındaki plastik kısmı ilk düşüşte çatladı. Ekranda çizik bile yok ama plastik kısım gitti orası gidince de hoş durmuyor açıkçası. Biraz daha bunu kullanıp yeni bir tane alırım sizce hangi ekran koruyucuyu almalıyım ?
 
Tekrar spigen markaya yönelmenizi tavsiye ederim Buff marka ekran koruyucuları da öneriyorlar fakat cam değil ekrana dokunma hissi değişiyor.
 
Cevabınız için teşekkürler.

Peki spigenin hangi koruyucusunu önerirsiniz ? Glas.tr düşünüyorum ama home tuşunun altı açık hoş durmuyor. Siz hangisini önerirsiniz ? Glas.tr kullanan var mı ?
 
Son düzenleme:
Şuanda benim 6S te kullandığım bu gayet güzel oturuyor tavsiye ederim 6 ve 6s in ekran ölçüleri aynı. Birde düştüğünde kırıldı demişsiniz emin olun koruyucunun kırılması ekranın kırılmasından iyidir çünkü 6 ların camları çok kolay kırılıyor 1 metre yükseklik bile yeterli olabilir şanslısınız.
Spigen Apple Samsung HTC LG Sony Kılıfları
 
Peki home tuşunun altının açık olması rahatsız ediyor mu ? Telefonu hiç düşürdünüz mü ? Ekranda çizik vs. oluşuyor mu ?
 
Evet telefonu fayans üzerine düşürdüm parkeye düşürdüm betona düştü herhangi bir çizik mevcut değil gayet başarılı ve sağlam bir ekran koruyucu. İphone 6 ve 6s ler de bildiğim kadarı ile alt kısmı kapalı koruyucu yok varsa da benim haberim yok. Tavsiyemdir öneriyorum pişman olmazsınız öyle anahtar vs. de çizilmiyor koruyucu materyal i sağlam bir ürün.
 
Teşekkür ederim kardeşim. Glas.tr yi alırım büyük ihtimalle. Tuşun altındaki açıklık rahatsız ediyor mu ?
 
Merhaba. Konu ölmüş ama ekran koruyucu ararken kendimi burada buldum. @Tolgahan59 Şuan iPhone 6 için Buff kullanıyorum, darbe aldı ve ekran çok parmak izi bırakıyor. Spigen'in parmak izi bırakma durumu nedir?
Almak istedeğim ekran koruyucu: iPhone 6/6s Ekran Koruyucu, Spigen Crystal 3 Adet
Bu arada Buff ekran korucusunu öven arkadaşlar, o kadar övdüğünüz kadar iyi değil çok parmak izi bırakıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı