1500 TL telefon tavsiyesi

enescidem1

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2015
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle aklımda 2 telefon var. LG G3(32GB) ve Asus Zenfone 2. (32GB) bunlar ve mümkünse çok sorunu olmasın. Bana oyun performansı verebilsin vede 1.500'ü geçmesin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone 2 kasası çok dandik. Kolayca kırılıyor. Güncellemelerle telefonu bozuyorlar biraz. Wifi girmeme hatası verebiliyor. Tamam 4GB ram var çok güçlü işlemci ve gpu var ama bunlar yeterli değil. Gözünüzü boyamasın bunlar. Zaten ramleride çok güçlü ram değil. Telefon çok yavaş açılıyor. Arka pili çıkmıyor. Vb. sorunlar olabiliyor. Bana sorarsan LG G3 çokta hoşuna gitmiyorsa discovery elite plus'a bak derim. Gerçekten hoş telefon. Bende var arayüzü biraz değişik benim çok hoşuma gitti. Belki seninde hoşuna gider.
 
General Mobile discovey elite plus güzel telefon ama ghz konusunda tatmin etmedi başka önerebileceğ,n güzel bi telefon var mı ve lg g3 asus zenfone 2 arasında karar verdim lg g3 ama sizin de görüşlerinizi ve telefon önerilerinizi dinlemek isterim
 
Zenfone serisi güzel f/p telefonları fakat aşağı yukarı diğer firmalar ile aynı fiyata denk geliyor. Tek artısı diğerlerine göre güncel olması ben olsam Xperia M5 alırım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı